Meer Informatie
Zoeken Print pagina

Zoeken

Nassaukade 304A
Amsterdam

€ 1.250.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Appartement

205 m2

8 kamers

Wonen en beleggen recht tegenover de Elandsgracht en "de Waterkant" aan de rand van Amsterdam West! Vier appartementsrechten waarvan 2 leeg (ieder ca. 53,2 m2) en 2 verhuurd. Indeling: Middels een goed verzorgd trappenhuis heeft men toegang tot de woningen. Centraal gelegen bevindt zich de keuken...
LEES MEER

Wonen en beleggen recht tegenover de Elandsgracht en “de Waterkant” aan de rand van Amsterdam West!
Vier appartementsrechten waarvan 2 leeg (ieder ca. 53,2 m2) en 2 verhuurd.

Indeling:
Middels een goed verzorgd trappenhuis heeft men toegang tot de woningen.
Centraal gelegen bevindt zich de keuken voorzien van diverse apparatuur. De woonkamer aan de voorzijde beschikt over twee ramen met uitzicht op de Nassaukade. Aan de achterzijde een grote slaapkamer met in de uitbouw de badkamer met ligbad, wastafel en wc. Goed balkon op het Westen.

Omgeving:
Op het randje van de Jordaan en West liggen deze vier appartementsrechten. Het geheel is zeer centraal gelegen en op loopafstand van de gezellige Jordaan. De Overtoom, Kinkerstraat, de Clecqstraat en Rozengracht zijn tevens in de directe omgeving van het pand met verschillende supermarkten, tal van gezellige cafés zoals de Waterkant, Brandstof en de Foodhallen met bioscoopzalen, winkels, bibliotheek en eetgelegenheden. Het Leidseplein biedt een grote diversiteit aan cultuur en cafés en ligt op 5 minuten fietsafstand. Goede ligging qua openbaar vervoer en bereikbaarheid A10.

Bijzonderheden:
– Juridisch gesplitst in 2015;
– Gelegen op eigen grond;
– WOZ 2017 A1 t/m A4: € 1.2440.000,–
– Vier appartementsrechten in 1 koop. Twee leeg en twee verhuurd:
– Jaarhuur verhuurde gedeelte: € 22.260,-
– Conform Nen 2580 zijn de lege woningen (1 en 3 hoog) ingemeten: 53,2 m² per appartementsrecht;
– De verhuurde eenheden meten conform de BAG: 2 hoog 54 m² en vier hoog 45 m²;
– Een niet – bewoners clausule zal worden opgenomen in de koopakte;
– De VvE heeft een MJOP (meerjarenonderhoudsplan);
– Servicekosten € 88,86 per appartement per maand;
– Oplevering in overleg.

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.