Diensten

Wij verkopen uw huis. Simple as that. Maar niet altijd eenvoudig. De Graaf & Groot begeleidt het proces van inventarisatie tot succesvolle verkoop, met bewezen track record, resulterend in een mooie verkoopsom.

Wij vinden uw droomhuis. Amsterdam is een grote stad, en de Amsterdamse woningmarkt complex. De Graaf & Groot begeleidt dit met ervaring, veel kunde, en een persoonlijke benadering.

Wij verhuren uw huis. Wij bemiddelen in de verhuur van exclusieve woningen in de vrije sector. Dit kan zijn voor een – kortere – bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd.

Wij taxeren vastgoed. Onze taxateurs zijn lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en werken volgens de NVM- en NWWI-normen.

Wij geven advies. Zoals gezegd; Wij hebben meer dan 50 jaar (ervaring) in huis. En kennen de woningmarkt in Amsterdam en omstreken door en door. De dynamiek, de doelgroepen en de juridische (aspecten).

Neem contact met ons op. Maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een oriƫnterend gesprek bij u thuis of op ons kantoor.

Contact
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English