Laurierstraat 97 B

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 435.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1992
 • Wonen51 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Midden in het levendige hart van de Jordaan staat dit fijne en lichte 3 kamer appartement van 51 m² te koop. Het appartement ligt op de tweede verdieping van een kleinschalig nieuwbouwcomplex uit 1992 en heeft een eigen berging op de begane grond.

*ENGLISH TEXT BELOW

De Laurierstraat is een heerlijk rustig straatje midden in de Jordaan en ligt om de hoek van de Elandsgracht en De 9 Straatjes, tussen de Rozenstraat en Lauriergracht in. Om de hoek diverse gezellige terrassen, winkels, restaurants en speciaalzaken. Dé locatie om echt van de stad te genieten!

Openbaar vervoer is op loopafstand (tram en bus) op de Marnixstraat en Rozengracht. Met de fiets ben je binnen de 10 minuten op het Centraal Station.

Indeling:

Entree, hal, woonkamer met luxe open keuken aan de voorzijde, badkamer met inloopdouche, wastafel en wc, separate kast voor de wasmachine en twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan een toegang tot het balkon heeft.

Op de begane grond bevindt zich nog een eigen berging.

Bijzonderheden:

– Woonoppervlak 51 m² en een berging van 3,8 m² (NEN2580);
– Renovatie in 2019: Keuken, vloeren, wanden, badkamer meubel);
– Dubbel glas;
– Brede entree met ruim trappenhuis;
– Gelegen op erfpacht (Gemeente Amsterdam), canon afgekocht t/m 15 april 2041;
– Aanvraag overstap erfpacht onder (zeer) gunstige voorwaarden is gedaan in 2019, PIP beschikbaar op aanvraag;
– Kleine VvE (3 leden);
– Service kosten € 40,= per maand, MJOP aanwezig;
– Wachttijd parkeervergunning ca. 3 maanden;
– Oplevering: in overleg.

*ENGLIS TEXT
This fabulous, light, three-room apartment is right in the middle of the lively Jordaan neighbourhood. Located on the second floor, the apartment has 51 m2 of floor space and is part of a small-scale new building complex dating from 1992. It has a private storeroom on the ground floor.

Laurierstraat is a lovely, quiet street in the beating heart of the Jordaan neighbourhood, just around the corner from Elandsgracht and the ‘De 9 Straatjes’, between Rozenstraat and Lauriergracht. There are plenty of friendly pavement bars and cafés, shops, restaurants and speciality shops close by. The perfect location for enjoying everything that the city has to offer!

Public transport (tram and bus) is within walking distance on Marnixstraat and Rozengracht, and you can bike to Amsterdam Centraal Station in just 10 minutes.

Layout:

Entrance, hall, living room with luxury open-plan kitchen at the front, bathroom with walk-in shower, basin and toilet, separate cupboard for the washing machine, and two bedrooms with access to the balcony at the rear.

A private storeroom is located on the ground floor.

Details:

– 51 m2 of living space and a storeroom measuring 3.8 m2 (NEN 2580);
– Renovated in 2019: kitchen, floors, walls, bathroom cabinet;
– Double glazing;
– Wide entrance with spacious staircase;
– Leasehold property (City of Amsterdam), ground rent bought off until 15 April 2041;
– Application for transfer of lease under highly favourable conditions made in 2019, personal information package available on request;
– Small-scale homeowners’ association (VvE) comprising three members;
– Service costs of €40 per month, long-term maintenance plan available;
– Approx. three-month waiting list for a parking permit;
– Transfer subject to agreement.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 435.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan rustige weg, In centrum

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1992
 • SoortBovenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte51 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud157 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English