Willemsparkweg 140 H

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 1.785.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1892
 • Wonen179 m2
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

Gelegen op super locatie in Amsterdam Oud Zuid bieden wij u een fantastisch dubbel benedenhuis van ca. 179 m² aan met riante tuin. De woning heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers en ligt op eigen grond midden in populair Oud Zuid op steenworp afstand van het Vondelpark. Het pand is dieper dan de gebruikelijke panden in Oud-Zuid.

INDELING
Bel-etage: Entree in de statige gedeelde hal met marmeren trappen en originele ornamenten. Op de beletage betreedt men de woning, de ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken en de trap naar de verdiepte parterre. De woonkamer aan de voorzijde is door middel van authentieke en suite deuren / kasten af te scheiden van de woon- en eetkamer met open keuken aan de achterzijde van de woning. De gehele verdieping kenmerkt zich door de prachtige hoge plafonds met originele ornamenten, hoge en grote raampartijen en de open haard. De ruime leefkeuken is van alle gemakken voorzien; 6 pits gasfornuis met grote oven, rvs afzuigkap, afwasmachine, Quooker, Miele combimagnetron, inbouw Nespresso apparaat, grote koelkast met aparte vriezer, zeer veel opbergruimte en een gezellige bar om aan te zitten. Separaat toilet met fontein. Op de hele verdieping ligt een eikenhouten vloer en in de hal ligt marmer.

Verdiepte parterre: Vanuit de lichte hal zijn alle vertrekken te betreden. Aan de achterzijde bevinden zich twee goed bemeten slaapkamers die beide toegang hebben tot de tuin. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer en suite met inloopkast. De badkamer is voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel met wastafelmeubel. Aan de voorzijde bevinden zich de derde en vierde slaapkamer en een grote inloopkast. Er zijn nog twee badkamers waarvan één met ligbad, douche en wastafel en de ander met ruime inloopdouche en wastafel. Separaat toilet met fontein. Onder de trap is er een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droger. De zeer ruime en zonnige stadstuin is eenvoudig in onderhoud en biedt genoeg beschutting voor privacy! Diep uitzicht achterzijde op de tuinen van de van Eeghenstraat.

LIGGING
Op een zeer gewilde locatie in Oud-Zuid met grote variëteit aan luxe boutiques, fijne koffiegelegenheden en uitstekende restaurants. Het appartement ligt letterlijk op een steenworp afstand van het Vondelpark, het Museumplein en de Cornelis Schuytstraat. In de nabije omgeving zijn veel scholen en de openbaar vervoersverbindingen (o.a. tram 2) zijn goed. Op loopafstand zijn veel culturele bezigheden en musea zoals het Concertgebouw, Rijksmuseum en Van Gogh museum. Het appartement is goed bereikbaar met eigen vervoer, parkeren is betaald aan de openbare weg via een vergunningsstelsel. Tevens uitstekend gelegen ten opzichte van de Zuid-as.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlak van 179 m² (conform NEN 2580);
– Mooie hoge stijl plafonds op de beletage en een open haard;
– Gelegen op eigen grond;
– Ruime tuin van ca. 60m² met diep uitzicht richting de van Eeghenstraat;
– 4 ruime slaapkamers, en 3 badkamers;
– Eigen grond;
– Nieuwe fundering !;
– Kleine doch actieve Vve met Meer jaren onderhoudsplan;
– Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, nor the consequences thereof. The buyer has his or her own obligation to investigate all matters that are of importance to him/her. With regard to this property the broker is an advisor to the seller. We advise you to employ an expert (NVM) broker who guides you during the purchase process. If you have specific wishes with regard to the property, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to do research (or have research done) independently. If you do not employ an expert representative, you, according to the law, consider yourself competent enough to be able to oversee all matters that are of importance. The terms and conditions of the NVM apply.

NEN CLAUSE
The usable area is calculated in accordance with the industry adopted NEN 2580 standard. Therefore, the surface can deviate from similar properties and/or old references. This has mainly to do with this (new) calculation method. Buyer declares to have been sufficiently informed about the aforementioned standards. The seller and his broker will do their utmost to calculate the right surface area and content based on their own measurements and support this as much as possible by placing floor plans with dimensions. In the unlikely event that the dimensions are not (completely) determined in accordance with the standards, this is accepted by the buyer. The buyer has been given sufficient opportunity to check the dimensions themselves or have them checked. Differences in the specified size do not give any of the parties any right, nor can they be used to discuss an adjustment of the purchase price. The seller and his broker do not accept any liability in this.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 1.785.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenIn centrum

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1892
 • SoortBenedenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
 • BergingInpandig

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte179 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Tuin(en)60 m2
 • Inhoud776 m3

Indeling

 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers4
 • Tuin(en)Achtertuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English