Meer Informatie
Zoeken Download Brochure

Zoeken

Okeghemstraat 32H
Amsterdam

€ 1.290.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Appartement

161 m2

6 kamers

Fantastisch dubbel benedenhuis van 161 m2 met heerlijke en zonnige tuin op het westen. De zeer prettige en doordachte lay-out van de woning (breedte 7,5 meter) maakt het tot een buitengewoon fijn familiehuis. De woning heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een royale woon-/eetkamer met open keuken, een ...
LEES MEER

Fantastisch dubbel benedenhuis van 161 m2 met heerlijke en zonnige tuin op het westen. De zeer prettige en doordachte lay-out van de woning (breedte 7,5 meter) maakt het tot een buitengewoon fijn familiehuis. De woning heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een royale woon-/eetkamer met open keuken, een tv-kamer en een fraaie tuin op het westen.

De Okeghemstraat is een oase van rust, nabij de Cornelis Schuytstraat, het Valeriusplein en het Vondelpark in een van de meest gewilde woonomgevingen van Amsterdam. De woning is gelegen tussen de De Lairessestraat en Pieter Lastmankade, met ligplaatsen voor een boot. De buurt is veelzijdig, alles is op loopafstand waaronder het bruisende Museumkwartier, Zuid-As (met station Zuid-WTC) en de Amstelveenseweg. Daarnaast is er een ruim aanbod van zowel basis als middelbare scholen (British School) en bevinden zich diverse gezellige horecagelegenheden om de hoek. Tevens zijn de openbaar vervoer voorzieningen uitstekend (diverse bus- en tramlijnen) en met de auto zit u zo op de ring A-10.

Indeling

Begane grond:

Entree, hal, garderobekast, ruime doorzon woon-/eetkamer met aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde de open keuken met toegang tot de tuin. Tv-kamer, hal met toilet en trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:

Gang, separaat toilet, aan de voorzijde een kinderkamer en de master bedroom. De master bedroom heeft vaste kasten met een ensuite badkamer voorzien van een bad, inloopdouche, dubbele wastafel en ruimte voor een wasmachine en droger. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee goede slaapkamers welke beide toegang hebben tot het balkon, een badkamer met inloopdouche en wastafel. Op de gang bevindt zich nog een praktische bergruimte.

Door de gehele woning ligt een mooie eiken houten vloer. De woning heeft overal dubbele beglazing.

Bijzonderheden:

– Fantastisch familiehuis met goede indeling; 4 slaapkamers, 2 badkamers en een tv-kamer;
– Heerlijke tuin op het zonnige westen;
– Woonoppervlak: 160,9 m2 (NEN2580);
– Gezonde VvE;
– Canon € 1.417,- per jaar (tijdvak t/m 2048, Alg.Bep.2000);
– Parkeervergunning direct te verkrijgen.

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule:

De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.