Antillenstraat 19 2

 • PlaatsAmsterdam
 • Huurprijs€ 2.150,- per maand
 • StatusVerhuurd
 • Bouwjaar1935
 • Wonen59 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

Licht appartement van 59 m², met een brede woonkamer, één slaapkamer en heerlijk balkon gelegen op het zonnige zuiden.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING
Gemeenschappelijke entree, appartementsingang op de tweede verdieping. Binnenkomst in de ruime hal en toegang naar alle vertrekken.
Aan de voorzijde de riante woonkamer met aparte werkkamer. Aan de achterzijde de keuken voorzien van alle gemakken en toegang naar het balkon, welke is gelegen op het Zuiden. Ook aan de achterzijde, de slaapkamer (en suite), vanuit hier is het balkon ook te bereiken. In de hal is de badkamer gesitueerd, voorzien van inloopdouche, wastafel met meubel en toilet.
Op de vierde etage is er een separate berging, waar gebruik kan worden gemaakt van de droger en een kledingkast.

LIGGING
Het appartement is gelegen in Amsterdam West, op steenworp afstand van het Vondelpark, de Overtoom, de Jan Pieter Heijestraat en de Amstelveenseweg. Deze buurt staat bekend om haar diversiteit aan gezellige restaurantjes, cafés (Ter Brugge, Oslo en Bar Kosta) en koffietentjes. Ook treft u om de hoek de mooie Sports & Health club ‘David Lloyd’, meerdere supermarkten (o.a. Albert Heijn) en de Ten Katemarkt. Ook het openbaar vervoer en de uitvalswegen liggen nabij, binnen 2 minuten is men met de auto op de A10.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlak van 59m² conform NEN2580;
– Gemeubileerd appartement voorzien van alle gemakken;
– Beschikbaar per 1 juni 2024 voor een lange periode (ROZ Model A);
– Waarborgsom 2 maanden huur;
– Niet voor woningdelers.

*ENGLISH VERSION

Bright flat of 59 m², with a wide living room, one bedroom and lovely balcony located on the sunny south.

DESCRIPTION
Communal entrance, flat entrance on the second floor. Entry into the spacious hall and access to all rooms.
At the front the spacious living room with separate study. At the rear the kitchen with all amenities and access to the balcony, which is located on the South. Also at the rear, the bedroom (en suite), from here the balcony is also accessible. In the hall is the bathroom situated, equipped with walk-in shower, washbasin with cabinet and toilet.
On the fourth floor there is a separate storage room, where you can use the dryer and a wardrobe.

LOCATION
The flat is located in Amsterdam West, just steps away from the Vondelpark, the Overtoom, the Jan Pieter Heijestraat and the Amstelveenseweg. This neighbourhood is known for its diversity of cosy restaurants, cafés (Ter Brugge, Oslo and Bar Kosta) and coffee shops. Around the corner you will also find the beautiful Sports & Health club ‘David Lloyd’, several supermarkets (including Albert Heijn) and the Ten Katemarkt. Public transport and the arterial roads are also nearby, with the A10 motorway only 2 minutes away.

PARTICULARS
– Living area of 59m² in accordance with NEN2580;
– Furnished flat with all amenities;
– Available from 1 June 2024 for a long period (ROZ Model A);
– Deposit 2 months rent;
– Not for house sharing.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerhuurd
 • AanvaardingPer datum
 • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1935
 • SoortTussenverdieping
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
 • BergingBox

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte59 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies1 m2
 • Inhoud196 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English