Nassaukade 20 3

 • PlaatsAmsterdam
 • Huurprijs€ 2.100,- per maand
 • StatusVerhuurd
 • Wonen63 m2
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

Nassaukade 20-III nu beschikbaar! Een comfortabel 2-kamerappartement gelegen op een populaire locatie in Amsterdam West! 

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING
Gezamenlijke entree op de begane grond, entree op de verdieping. Binnenkomst in de hal met separaat toilet met fontein en toegang naar de dichte keuken aan de voorzijde. De keuken is voorzien van alle gemakken. Aan de voorzijde de riante en lichte woonkamer met uitzicht over het water. Aan de achterzijde de riante slaapkamer met handige inbouwkasten en toegang naar de badkamer met douche en wastafel.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in het populaire Stadsdeel West (Westerpark) met uitzicht op het water. De gezellige en levendige Jordaan begint aan de overkant van het water. Het winkel en horeca-aanbod is zeer divers. Reizen zonder auto of fiets is ook geen probleem, diverse tram (3 en 5) – en buslijnen (18, 21 en 22) stoppen op een paar minuten loopafstand. Voor meer informatie over een parkeervergunning kunt u de website van de gemeente Amsterdam raadplegen.

BIJZONDERHEDEN
– Beschikbaar per 01-07-2024 voor een periode van minimaal 1 jaar (ROZ Model A);
– Niet geschikt voor delers;
– Ongemeubileerd;
– Waarborgsom twee maanden;
– Exclusief gas/water/licht;
– Inclusief goed werkende WiFi verbinding;
– NVM huurderscheck;
– Gunning eigenaar.

*ENGLISH VERSION

Nassaukade 20-III now available! A comfortable 2-room flat located in a popular location in Amsterdam West!

INDELING
Communal entrance on the ground floor, entrance on the first floor. Entry into the hall with separate toilet with fountain and access to the closed kitchen at the front. The kitchen is equipped with all amenities. At the front the spacious and bright living room overlooking the water. At the rear the spacious bedroom with handy built-in cupboards and access to the bathroom with shower and washbasin.

LOCATION
The flat is located in the popular West district (Westerpark) overlooking the water. The cosy and lively Jordaan starts across the water. The shopping and catering offer is very diverse. Travelling without a car or bicycle is no problem either, several tram (3 and 5) and bus lines (18, 21 and 22) stop within a few minutes’ walking distance. For more information about a parking permit, please consult the website of the municipality of Amsterdam.

PARTICULARS
– Available from 01-07-2024 for a minimum period of 1 year (ROZ Model A);
– Not suitable for sharers;
– Unfurnished;
– Deposit two months;
– Excluding gas/water/electricity;
– Including good working WiFi connection;
– NVM tenant check;
– Grant owner.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerhuurd
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan water, In centrum, Vrij uitzicht, Aan vaarwater

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • SoortBovenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte63 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud199 m3

Indeling

 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English