Omschrijving

Zeer charmant gedeeltelijk gemeubileerd bovenhuis op een prachtige locatie, om de hoek van de Amstel. Het appartement heeft een prachtige kamer ensuite, met aan de voorzijde een royale living en aan de achterzijde een leefkeuken en recent gerenoveerde badkamer. Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel op de derde verdieping. Op de vierde verdieping is er een slaapkamer met aansluitend een ruimte met wastafel en toilet.

Een heerlijk appartement met een woonoppervlak van maar liefst 83 m² gelegen op een toplocatie in Amsterdam.

OMGEVING
Het appartement is zeer centraal gelegen op een van de meest gewilde plekjes in de Weesperbuurt, tussen de Pijp en het hippe Oost in. Je waant je hier in een rustig dorpje met alle voorzieningen die de stad te bieden heeft binnen handbereik. In de directe omgeving zijn veel leuke winkels, fijne traiteurs, diverse supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, gezellige restaurants, kroegen en lunchgelegenheden. Ook zijn er diverse sport- en yogascholen in de buurt.

BIJZONDERHEDEN
– veel privacy door de ligging op de bovenste verdieping
– geschikt voor expat of young professional
– minimale huurperiode van 1 jaar
– huurprijs inclusief stoffering en meubilair
– huur is exclusief: gas, water en licht
– borgstelling 2x de maandhuur
– NIET GESCHIKT OM TE DELEN

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN CLAUSULE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English