Derde Hugo de Grootstraat 2 2

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 415.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1894
 • Wonen55 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Heerlijk licht 3-kamerappartement van 55 m2 met ruime zolderberging/werkkamer van 6 m2, gelegen in een rustige straat in Oud-West, nabij de Jordaan. De woning is in 2015 volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

De woning ligt om de hoek van het Hugo de Grootplein, tussen de Van Oldenbarneveldtstraat en Frederik Hendrikstraat. Diverse gezellige horecagelegenheden en winkels vindt u letterlijk ‘om de hoek’. Bij Two Chefs Brewing heerlijk in de zon zitten op het terras, genieten van een goede kop koffie bij Coffee & Juices en ontbijten, lunchen of dineren bij Morgan & Mees. Ook de Jordaan, Noordermarkt, het Westergasterrein, de Haarlemmerdijk, de Negen Straatjes en De Hallen zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het Westerpark en het Vondelpark liggen op 5 minuten fietsen. Voor de bootliefhebbers is er de Hugo de Grootgracht waar je een bootje kunt aanleggen.

Indeling:

Entree op de tweede verdieping. Hal, ruime woonkamer aan de voorzijde met fraaie open keuken. De keuken is voorzien van een robuust betonnen keukenblad en diverse inbouwapparatuur. De moderne badkamer is voorzien van een brede wastafel met twee kranen, inloopdouche en een toilet. Aan de achterzijde de grote slaapkamer met uitzicht over de diepe binnentuinen en een tweede slaap-/werkkamer.

Op de vierde verdieping bevindt zich nog een goed formaat zolderberging, die ideaal is te gebruiken als study en/of als opslagruimte.

Door de gehele woning ligt een mooie lamel parketvloer en alle ramen zijn voorzien van dubbel glas.

Bijzonderheden:

– Woonoppervlak 55,4 m2 en zolderberging/kamer 5,8 m2 (NEN2580);
– Gelegen op eigen grond;
– Kleine VvE (4 leden), servicekosten € 100,= per maand;
– MJOP aanwezig;
– Dubbel glas;
– Oplevering in overleg.

*ENGLISH VERSION

Lovely, light three-room apartment with 55 m2 of floor space, a roomy sizeable 6 m2 attic/office, in a quiet part of the Oud-West district, close to the Jordaan neighbourhood. The apartment was fully renovated in 2015 and provides all the mod cons.

The property is on the corner of Hugo de Grootplein, between Van Oldenbarneveldtstraat and Frederik Hendrikstraat. A host of friendly bars, cafés and restaurants are literally just around the corner. Sit on the terrace in the sun at Two Chefs Brewing, enjoy a delicious cup of coffee at Coffee & Juices or treat yourself to breakfast, lunch or dinner at Morgan & Mees. The Jordaan neighbourhood, Noordermarkt, Westergasterrein, Haarlemmerdijk, the ‘Negen Straatjes’ and De Hallen are all just a few minutes away. Westerpark and Vondelpark are five minutes by bike. And if boating is your thing, you can moor a boat on the Hugo de Groot canal.

Layout:

The entrance is on the second floor. There is a hall, a spacious living room at the front with an attractive open-plan kitchen. The kitchen features a robust concrete countertop and various fitted appliances. The modern bathroom has a wide basin with two taps, a walk-in shower and a toilet. At the rear of the property, you’ll find a large bedroom with a view of the deep courtyard garden and a second bedroom/office.

There is also a sizeable attic storeroom on the fourth floor, which would be ideal as an office or storage space.

The entire apartment features laminate flooring and there is double glazing throughout.

Details:

– Total floor space of 55.4 m2 plus attic room of 5.8 m2 (NEN 2580);
– Freehold property;
– Small homeowners’ association (VvE) comprising four members, service costs €100 per month;
– Long-term maintenance plan is available;
– Double glazing;
– Transfer subject to agreement.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 415.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1894
 • SoortBovenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte55 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud176 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English