Omschrijving

Statig, zeer ruim 3-laags benedenhuis met een woonoppervlak van maar liefst 263 m². Het royale benedenhuis beschikt over hoge plafonds en mooie raampartijen die de woning voorzien van veel daglicht. De woning bestaat uit 3 woonlagen, heeft een comfortabele achtertuin en is ruim van opzet. Vanaf de Emmalaan loop je in een paar minuten het groene Vondelpark in of richting het gezellige terras van Bistro George.

Absoluut een heerlijk gezinshuis op een fijne plek in Amsterdam Zuid.

LIGGING
Het benedenhuis is gelegen aan de Emmalaan in het fraaie Amsterdam Zuid, op een steenworp afstand van het Vondelpark en op loopafstand van de winkelstraten Cornelis Schuytstraat en P.C. Hooftstraat. U vindt hier eigenlijk alles op loop- of fietsafstand; Bistro George, bakker Simon Meyssen, het Valeriusplein, Arti Choc, Wijnhandel Koninginneweg, de vele winkels van de Amstelveenseweg, u heeft hier alles binnen handbereik. Het benedenhuis is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer (tramlijn 2), de Ring A-10 en Schiphol Airport.

INDELING
Eigen voordeur, tochtportaal met marmeren lambrisering en glas-in-lood deur, hal met trap naar de bovengelegen verdieping en souterrain. Separaat toilet. De riante living heeft een prachtige houten visgraat vloer, hoge plafonds en een strakke open haard. Aansluitend de ruime eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. De moderne semi-open keuken is goed geoutilleerd en heeft tevens een deur naar de tuin.

De eerste verdieping bereikt men via de comfortabele trap. Ook hier ligt weer een fraaie houten vloer en vallen de hoge plafonds op. Er is een open haard, een op maat gemaakte boekenkast en een (inloop-) garderobekast. De fijne erker aan de voorzijde nodigt uit tot het lezen van een boek. Tevens aan deze zijde is een study ingericht die eenvoudig kan worden verbouwd tot slaapkamer. Aan de achterzijde, in open verbinding met de grote kamer aan de voorzijde, ligt de master bedroom met grote raampartij. Een matglazen deur biedt toegang tot de luxe grote badkamer met vloerverwarming, ligbad, dubbele wastafel, inloopstortdouche, toilet en design handdoekradiator.

Deze eerste verdieping kan zeer eenvoudig worden verbouwd tot een verdieping met bijvoorbeeld 4 slaapkamers en 2 badkamers (zie de alternatieve plattegrond die wij hebben laten maken).

Het souterrain heeft een goede stahoogte van 2,12 meter en is een volwaardige woonlaag, mede door de ramen aan voor- en achterzijde met goede daglichttoetreding. Aan de voorzijde vindt u een grote kamer, thans in gebruik als gym, aan de achterzijde nog een grote multifunctionele ruimte. Er is een wasruimte en méér dan voldoende bergruimte.

BIJZONDERHEDEN
– Gelegen op eigen grond;
– VvE bestaande uit 2 leden (50/50);
– Elektrische zonwering aan de achterzijde van het huis;
– Drie-laags benedenhuis met tuin op het zuidwesten;
– Alarminstallatie aanwezig;
– Fijn gezinshuis op een heerlijke plek!
– Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English