Sarphatipark 17 BV

 • PlaatsAmsterdam
 • Huurprijs€ 3.950,- per maand
 • StatusVerhuurd
 • Bouwjaar1882
 • Wonen149 m2
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Compleet bovenhuis verdeeld over de 2e en 3e verdieping. Dit 5-kamer appartement van ca. 149 m² heeft de beschikking over een geweldig zonnig dakterras! Niet geschikt voor delers.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

Het appartement maakt deel uit van een statig pand dat is gelegen aan het mooiste stuk van het Sarphatipark. Het appartement is een aantal jaren geleden geheel gerenoveerd. Bij de renovatie is gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.

INDELING
Gemeenschappelijk entree, met een fraai trappenhuis naar de tweede verdieping, hal met toegang naar de vertrekken. Fraaie ensuitpartij, met de living gelegen aan de voorzijde. Hier is ook een prachtige hoek gecreëerd welke kan dienen als werkplek. De woonkamer is voorzien van een heerlijk balkon met uitzicht over het Sarphatipark. De open keuken is uitgevoerd met een 6 pits-gaskookplaat, een combimagnetron, een koel- en vriescombinatie, een vaatwasser, een rvs-afzuigkap. Toilet op de overloop.

Op de derde verdieping zijn de drie riante slaapkamers en de twee badkamers gelegen. Zeer royale master bedroom aan de achterzijde, met inloopkast. De badkamer die direct aan de master bedroom grenst is luxe en ruim en is voorzien van een dubbele wastafel een heerlijk ligbad en een inloopdouche. Op de overloop is er een toilet en vind je de tweede badkamer met douche en wastafel. Tevens bevindt zich hier een berging met wasmachine en droger. Aan de voorzijde zijn er twee ruime slaapkamers.

Bovenop het platte dak ligt het ruime dakterras, welke toegankelijk is via een vaste trap.

LOCATIE
Op toplocatie, aan het het ‘stille’ stuk van het Sarphatipark midden in ‘De Pijp’, vindt u dit 5-kamer appartement van ca. 149 m² gelegen op de tweede en derde verdieping. Alle hotspots van de Pijp bevinden zich op loopafstand! In de directe omgeving vele restaurants, gezellige cafés, terrasjes en winkels. Uiteraard is de binnenstad van Amsterdam ook nabij. De openbaar vervoer faciliteiten zijn uitstekend. De Albert Cuypmarkt en alle denkbare winkels vind je op een paar minuten loopafstand.

BIJZONDERHEDEN
* Heerlijk dakterras met de hele dag zon;
* Geheel gerenoveerd;
* Fraaie hoge plafonds, rijkelijk voorzien van ornamenten;
* Hoge deuren met architraven, schitterende ensuitpartij;
* Drie slaapkamers, twee badkamers;
* Dubbele beglazing en nieuwe hardhouten ramen en deuren;
* Maandelijkse huur bedraagt €3.950,- excl. w/g/e/;
* 2 maanden waarborgsom;
* Beschikbaar per 01-07-2023 voor een periode van maximaal 24 maanden (ROZ Model B).

*ENGLISH VERSION
Complete appartement (149 sqm) on the second and third floor with a great sunny roof terrace!
The apartment is part of a stately building that is located on the most beautiful part of the Sarphatipark. The apartment was completely renovated a few years ago. High-quality, sustainable materials were used during the renovation.

LAYOUT
Common entrance, with a beautiful staircase to the second floor, hall with access to the rooms. Beautiful en-suite doors, with the living room located at the front. A beautiful corner has also been created here which can be used as a workplace. The living room has a lovely balcony with a view over the Sarphatipark. The open kitchen is equipped with a 6-burner stove, oven/microwave, fridge and freezer, dishwasher, stainless steel ventilation. Separate toilet on the landing.

The three spacious bedrooms and two bathrooms are located on the third floor. The very spacious master bedroom at the rear, with walk-in closet. The bathroom that adjoins the master bedroom is luxurious and spacious and has a double sink, a lovely bath and a walk-in shower. On the landing there is a separate toilet and you will find the second bathroom with shower and sink. There is also a storage room with washing machine and dryer. At the front there are two spacious bedrooms.

On top of the flat roof is the spacious roof terrace, which is accessible via a fixed staircase.

LOCATION
In a prime location, on the ‘quiet’ part of the Sarphatipark in the middle of ‘De Pijp’, you will find this 5-room apartment of approximately 149 m² located on the second and third floor. All hotspots of the Pijp are within walking distance! In the immediate vicinity many restaurants, cozy cafes, terraces and shops. The city center of Amsterdam is of course also nearby. The public transport facilities are excellent. The Albert Cuyp market and all imaginable shops are a few minutes’ walk away.

DETAILS
* Lovely roof terrace with sun all day long;
* Completely renovated;
* Beautiful high ceilings, richly decorated with ornaments;
* High doors with architraves, beautiful en-suite;
* Three bedrooms, two bathrooms;
* Double glazing and new hardwood windows and doors;
* Monthly rent is €3.750,- excl. utilities;
* 2 months deposit;
* Available from 1st of July 2023 for a maximum period of 24 months (ROZ Model B).

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerhuurd
 • AanvaardingPer datum

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1882
 • SoortBovenwoning
 • Dak typePlat dak
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
 • BergingInpandig

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte149 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Tuin(en)35 m2
 • Inhoud462 m3

Indeling

 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Tuin(en)Zonneterras
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English