Sint Willibrordusstraat 7 hs

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 950.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1914
 • Wonen116 m2
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

*ENGLISH TEXT BELOW
Heerlijk licht benedenhuis met tuin (zuid) in het populaire stadsdeel De Pijp! Het dubbel benedenhuis is een aantal jaar terug geheel gerenoveerd en in 2019 is een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. Het appartement heeft een woonoppervlak van 116 m2 verdeeld over de beletage en het souterrain en is gelegen op eigen grond.

Een ‘must see’ voor iedereen die een fijn benedenhuis zoekt in deze populaire buurt! Het appartement heeft de beschikking over een ruime living met open keuken, 3 slaapkamers en een heerlijk beschutte tuin van ca. 6 x 7,5m op het zuiden gelegen. In de tuin bevindt zich een overkapping met aangrenzende schuur.

INDELING:

Eigen entree, hal, separaat toilet, toegang naar de riante living met luxe goed geoutilleerde open keuken. De opvallend grote raampartijen voorzien de ruimte van aangenaam daglicht. Middels openslaande deuren vanuit de living betreedt men de royale tuin op het zuiden met overdekt terras en een berging.

Het souterrain beschikt over maar liefst drie slaapkamers waarvan er twee aan de achterzijde van de woning zijn gelegen. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. Op deze verdieping is ook een berging en een afgesloten ruimte voor een wasmachine- en drogeropstelling.

LIGGING:

Deze zeer gewilde locatie in de populaire buurt De Pijp ligt op een steenworp afstand van een groot aantal leuke winkels, cafés en goede restaurants, zoals die er zijn in de Van Woustraat, de Ferdinand Bolstraat en natuurlijk de Albert Cuypstraat. Op een paar minuten lopen ligt het prachtige Sarphatipark. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer. Er zijn diverse tram-, metro- en busverbindingen met goede aansluitingen naar het Centraal Station, Station Amstel en alle andere delen van Amsterdam. De ring A10 is ook goed en snel te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:

– Gelegen op eigen grond;
– Gemeentelijk monument;
– Tuin (44 m²) op het zuiden;
– Badkamer en keuken in 2019 vernieuwd;
– Kleinschalige VvE met drie leden, bijdrage € 150,- per maand;
– Voorzien van dubbel glas;
– Kindvriendelijke buurt;
– Oplevering in overleg.

*ENGLISH TEXT
Lovely bright ground floor apartment with garden (south) in the popular De Pijp district! The double ground floor apartment was completely renovated a few years back and a new kitchen and bathroom were installed in 2019. The apartment has a living area of 116 m2 divided over the ground floor and basement, and stands on freehold land.

A ‘must see’ for anyone looking for a good ground floor apartment in this popular neighbourhood! The apartment features a spacious living room with open kitchen, 3 bedrooms and a lovely, sheltered south-facing garden of approx. 6 x 7.5 m. In the garden there is a canopy with adjoining shed.

ACCOMMODATION:

Private entrance hall, separate toilet, access to the spacious living room with luxury well-equipped open kitchen. The remarkably large windows provide the room with plenty of light. Patio doors lead from the living room to the spacious south-facing garden with covered terrace and a shed.

The basement features no less than three bedrooms, two of which are located at the rear of the house. The modern bathroom has a walk-in shower, double washbasin and a toilet. This floor also has a storage room and an enclosed space for a washing machine and dryer installation.

LOCATION:

This highly sought-after location in the popular De Pijp neighbourhood is just a stone’s throw away from a host of great shops, cafés and excellent restaurants, such as those on Van Woustraat, Ferdinand Bolstraat and, of course, Albert Cuypstraat. A few minutes’ walk away is the beautiful Sarphatipark. The location is very convenient for public transport. There are various tram, metro and bus connections, with good connections to Central Station, Amstel Station and all other parts of Amsterdam. The A10 ring road is also easy and quick to reach.

DETAILS:

– Situated on freehold land;
– Municipal monument;
– South-facing garden (44 m²);
– Bathroom and kitchen renewed in 2019;
– Small-scale owner’s association with three members, contribution €150 per month;
– Double-glazed;
– Child-friendly neighbourhood;
– Delivery in consultation.

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 950.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1914
 • SoortBenedenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Parkeervergunningen
 • BergingVrijstaand hout

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte116 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Tuin(en)43 m2
 • Inhoud383 m3

Indeling

 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Tuin(en)Achtertuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English