Omschrijving

Luxe dubbele benedenwoning (conform NEN 2580 127 m2) met ruime tuin op het westen, gelegen op een zeer populaire plek in Amsterdam Oud Zuid. Het Vondelpark, winkelstraten en musea liggen op loopafstand.

INDELING
entree, hal met separaat toilet, woonkamer met en-suite deuren naar de eetkamer. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de goed onderhouden tuin. Aan de achterkant van de woning bevindt zich de keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, op de hele benedenverdieping ligt een whitewash houten vloer.
Eerste verdieping: overloop, separaat toilet, aan de achterkant van de woning ligt de hoofdslaapkamer met Frans balkon en en-suite marmeren badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Aan de voorkant van de woning ligt een tweede ruime slaapkamer met inbouwkasten en twee kleinere slaapkamers en een tweede badkamer met een douche.

BIJZONDERHEDEN
*Grote tuin;
*Twee badkamers;
*Woonoppervlakte conform NEN 2580 126 m²; BVO 168 m2;
*Kelder aanwezig van 23 m²;
*Onder voorbehoud van gunning verhuurder;
*Screening middels NVM Woontoets;
*Twee maanden borg;
*Beschikbaar per 1 maart 2019;

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
________________________________________________________________________________________________

Double floor apartment with garden facing West, located in one of the most popular streets in Amsterdam Old South. Within walking distance of Vondelpark, exclusive boutiques and shops, museums and excellent public transport facilities towards Amsterdam Central Station as well as Amsterdam WTC.

LAYOUT
Ground floor:
Entrance, hall with separate toilet. In the front the living room with en-suite sliding doors towards the dining room. Fully equiped kitchen in the rear with acces to the garden. The entire ground floor is equipped with a white wash wooden floor.

FIRST FLOOR
Landing with separate toilet, master bedroom in the rear with French balcony, marble bathroom en-suite with bath, shower and double wash basin. Second spacious bedroom in the front with fitted wardrobes. Two smaller bedrooms and a second bathroom with shower.

PARTICULARITIES
*Large garden;
*Two bathrooms;
*126 square meters;
*Final decision on a suitable tennant lies with the landlord;
*Screening through NVM Woontoets;
*Two months deposit;
*Available per March 1st 2019;

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English