Omschrijving

Zeer courant ingedeeld appartement van 78,5 m² (conform NEN2580) gelegen op eigen grond! Momenteel heeft het appartement drie slaapkamers, woonkamer, moderne keuken en twee balkons. Het appartement is in 2011 verbouwd en heeft een gevelbreedte van ca. 8m!

Omgeving:
Het appartement ligt op de grens van De Baarsjes en Oud-West met rondom diverse trendy horeca. Op loopafstand bevinden zich De Hallen met o.a. een bioscoop en foodmarket. Verder zijn de Kinkerstraat, Bilderdijkstraat en De Clercqstraat om de hoek voor de dagelijkse boodschappen. De gezellige Jordaan is slechts 5 minuten fietsen, net als het Beatrixpark. Het Centraal Station is goed per fiets of met openbaar vervoer te bereiken (tramhalte voor de deur) en de uitvalswegen naar de Ring A-10 zijn goed bereikbaar.

Indeling:
Via de ruime entree met een groot trappenhuis bereikt u de voordeur op de eerste verdieping. Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich twee grote kamers met een klein balkon op het Westen. Aan de achterzijde van het appartement zijn nog twee kamers (een grote en een kleine). De moderne grijze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en in de badkamer is een douche, wc en wastafel aanwezig. Aan de achterkant is een mooi ruim balkon gelegen op het Oosten over de volle breedte van het appartement. Het huis is voorzien van een aansluiting voor een was- en droogmachine.

Bijzonderheden:
*Conform NEN2580 groot 78,5 m²;
*Gelegen op eigen grond;
*Goeie plafond hoogte van ca. 3 meter;
*Direct beschikbaar;
*Momenteel vier kamers. Mogelijkheid voor andere indeling;
*Servicekosten: € 60,= per maand;
*Voormalige huurwoning clausule zal worden opgenomen;
*Oplevering in overleg.

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English