Beethovenstraat 109 1

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 875.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1931
 • Wonen122 m2
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Sfeer, veel ruimte en stijlvol: dit zijn de kenmerken van de Beethovenstraat 109-1 hoog. De dag rustig beginnen met koffie in de zon op het balkon dat uitkijkt op de groene binnentuin. De dag eindigen met een wijntje in de zon op het balkon aan de levendige Beethovenstraat.
Vanuit alle (!) kamers zijn de balkons met openslaande deuren te bereiken. Binnen telt het royale appartement (ca. 122 m²) vijf kamers, te bereiken met een voor de Beethovenstraat unieke eigen opgang.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

De woning is door de huidige eigenaren zeer smaakvol vormgegeven, met behoud van originele details waaronder het glaswerk in de kamer en-suite deuren en de in 2018 met white wash olie opgeknapte, fraaie eiken visgraatparketvloer. Daarbij zijn alle ramen en balkondeuren aan de voorkant van het appartement extreem goed geïsoleerd met zogenoemd ++++ glas waardoor geluiden van de levendige Beethovenstraat goed zijn buiten te sluiten.

INDELING
Eigen stijlvolle entree en trap op de parterre. Rondom de ruime hal is er toegang tot alle slaapkamers en de woonkamer en-suite. De woonkamer is ca 11.60 m. diep en heeft een breedte van ca. 4 m. Toegang tot het balkon voor- en achterzijde over de volle breedte. De balkons zijn vanuit alle zes de ruimtes te bereiken via openslaande balkondeuren. Aan de voorzijde liggen twee goede slaap/werk-kamers; een van ca. 13 m2 en de ander ca. 7,5 m2. De master bedroom met een grootte van ca. 15 m2 ligt aan de achterzijde. De badkamer bestaat uit een ligbad met douche en een dubbele wastafel met authentieke spiegelpanelen. Er is een separaat toilet die in dezelfde stijl is afgewerkt als de badkamer. Aparte ruimte voor was- droogmachine.

LIGGING
Het verzorgde en goed onderhouden appartement ligt nabij de Stadionkade en op loopafstand van de diversiteit aan winkels en eetgelegenheden waar de Beethovenstraat zo rijk aan is. De internationale scholen, uitvalswegen, het Beatrixpark, de Zuidas, de RAI, Olympisch Stadion en goed openbaar vervoer (bus, tram en NS- en metrostation WTC) completeren de gunstige ligging. Door de plannen aan de Zuidas zal de omgeving zich de komende jaren verder ontwikkelen.

BEREIKBAARHEID
De Beethovenstraat is volgens velen niet alleen dé straat van Amsterdam-Zuid; het appartement is zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Met de auto vanaf de ring A-10 (afrit S108 en S109) en met het OV door de tramlijnen 4, 5 en 24 en buslijnen 65 en 77. Station RAI en Station Zuid zijn vlakbij. Om de hoek, op de Bernard Zweers kade, is altijd parkeerruimte; betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot en met 21.00 uur. Per woonadres zijn twee parkeervergunningen te verkrijgen, zonder wachtlijst.

BIJZONDERHEDEN
– 5 kamer appartement (conform NEN 2580: 121,6 m²) in Amsterdam Zuid;
– Eigen entree op de parterre;
– Balkons gelegen op het westen (voor) en het oosten (achter);
– Ramen en balkondeuren aan de voorkant van het appartement zijn extreem goed geïsoleerd met HR++ glas;
– Plafondisolatie gehele appartement aangebracht (2019);
– Houtwerk buitenzijde geschilderd in 2018;
– Eikenhouten visgraatparketvloer (2018 behandeld met een white wash olie);
– Erfpacht Gemeente Amsterdam, afgekocht tot 30-11-2053, Alg. Bep. 1994;
– Eeuwigdurende erfpacht: verkoper heeft geopteerd voor de gunstige voorwaarden en deze is notarieel vastgelegd;
– VvE wordt professioneel beheerd door Delair vastgoed-beheer en bestaat uit 20 appartementsrechten;
– Servicekosten: € 317,84 per maand (inclusief blokverwarming);
– Bouwjaar ca. 1930;
– Parkeren via vergunningsstelsel (2 vergunningen per direct verkrijgbaar);
– Oplevering in overleg.

*ENGLISH VERSION

Extraordinary spacious (width of 11 m!) 5-room apartment in excess of 122 sqm with a private entrance and two balconies. This apartment has been thoroughly renovated in 2000 by the current owner, yet maintaining the lovely original details from the thirties in Amsterdamse School architecture.

LOCATION
This well-kept apartment is located near the Stadionkade and within walking distance of Beethovenstraat with its diversity of luxurious shops and various restaurants. In this district it is possible to obtain two parking permits per address without waiting list. The international schools, the Beatrixpark, Zuidas, RAI, Olympic Stadium and public transport (bus, tram, NS and metro station WTC) are nearby. Due to plans on the Zuidas, this environment is expected to develop even further in the coming years.

LAYOUT
Private entrance on the ground floor. The spacious hallway leads to the livingroom and all bedrooms. This apartment offers extremely generous proportions with an amazing double livingroom and a wide balcony both at the front and back of the building. There are two well sized bedrooms at the front and the master bedroom is situated at the rear. The bathroom is equipped with a bath and double sink. Separate toilet in the same style as the bathroom. Cupboard for a washingmachine and dryer.

BEETHOVENSTRAAT
Located in the desirable Amsterdam South, the Beethovenstraat is located and named after the German composer Ludwig van Beethoven. This street is well known for its chic boutiques and various fashion stores. Many comfortable coffee establishments and fine restaurants. The street runs from the Apollolaan through to Buitenveldert.

PARTICULARITIES
– Private entrance on the ground floor;
– 5 room apartment (in accordance with NEN 2580 121,6 m²) located in Amsterdam South;
– In direct vicinity of the international schools;
– Directly around the corner from the Beatrixpark;
– Balconies located on the West and the East;
– Block heating;
– Double, sound-proofing and insulating glass;
– Woodwork exterior painted in 2018;
– Wooden parquet floors;
– Groundlease Municipality Amsterdam paid for untill november 11th 2053. (Algemene bepalingen 1994);
– VvE is professionally managed by Boersma Van Dijk Management and consists of 20 apartmentrights;
– Monthly service costs: € 318 (of which € 156,25 monthly advance payment for heating of which the seller has received in return around € 500,- per year (for the past few years);
– Year of construction approx. 1930;
– Date of transport to be discussed.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 875.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan park, Aan drukke weg, In woonwijk

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1931
 • SoortTussenverdieping
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte122 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud411 m3

Indeling

 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English