Omschrijving

Onder architectuur verbouwd benedenhuis van 97m² met een royale living met open keuken, een centraal gelegen binnen terras van 12m² met aan drie zijden glazen schuifdeuren, twee goed bemeten slaapkamers, twee werk/studeerplekken alsmede veel opbergruimte.

Deze loftwoning is gelegen in een voormalige bedrijfsruimte en heeft een aantal jaren geleden een complete metamorfose ondergaan. Tijdens deze renovatie is er gebruikt gemaakt van veel glas, natuurlijke materialen en veel leuke doorkijkjes waardoor de woning erg sfeervol en ruimtelijk aanvoelt.

INDELING

Brede glazen pui met eigen entree. Royale woon- en eetkamer met aan één zijde een 16 meter lange houten kastenwand welke voor veel opbergruimte zorgt. In deze kastenwand zijn twee nissen gerealiseerd met werk- en studeerplekken. Ook is in deze handmade kastenwand de keuken, de wasruimte, het toilet en een walk-in closet geïntegreerd.

In het hart van deze loftwoning een fijne patio met aan drie zijden een glazen schuifpui welke voor extra veel daglicht zorgt. In de zomer fungeert deze patio als een heerlijke buitenkamer.
De keuken met extra diep aanrechtblad staat in open contact met de living en beschikt over de volgende inbouwapparatuur, een oven, 5-pits gasfornuis, afzuigkap en afwasmachine.
De eerste slaapkamer is nu in gebruik als kinderkamer. In deze ruimte is een vide/speelplek gecreëerd, waar ook een matras(je) kan worden gelegd. Deze kamer kan eventueel met een kleine ingreep heel gemakkelijk worden opgedeeld in twee slaapkamers. De tweede slaapkamer (master bedroom) is voorzien van inbouwkasten en mede door de Velux dakramen en het hoge puntdak erg licht.
De badkamer beschikt over een ligbad met leuke doorkijk naar de master-bedroom, een douche, wastafel en een handdoekradiator.

LIGGING

De woning is gelegen in een heel prettig stuk van de Pijp. Om de hoek bevindt zich het Cornelis Troostplein met onder andere bierbrouwerij Troost, bekend biefstukcafé Loetje, maar ook een fijn Frans ontbijt/lunchtentje, Le Pain Quotidien. Vijf deuren verder zit het gezellige buurtcafé Lust met een heerlijk groot zonnig terras, maar ook de nieuwe Japanner “EN” gerund door de voormalige koks van het Okura hotel. Kortom een variatie aan leuke eet- en borrelgelegenheden en dat op slechts maximaal 2 minuten loopafstand.
Voor de dagelijkse boodschappen bevindt zich ook de Albert Heijn op loopafstand, een goede stomerij en een bloemenstal die het hele jaar open is.
Diverse openbaar vervoer verbindingen (tram en bus) zijn om de hoek van het appartement gelegen en sinds kort ook de ingang van de Noord-Zuidlijn! De Ring A-10 is binnen enkele minuten te bereiken. U kunt uw auto voor de deur parkeren d.m.v. een parkeervergunning via de gemeente. (www.amsterdam.nl/parkeren)

BIJZONDERHEDEN

-Op eigen grond gelegen;
-De mogelijkheid bestaat om een zolderkamer van circa 25m² te huren;
-Mogelijkheid voor een 3e slaapkamer;
-2011/2012 compleet gerenoveerd;
-Rubberen vloer voorzien van vloerverwarming;
-Hidden place voor kids gelijk rechts onder de trap;
-Gelegen in een rustige, groene straat met enkel bestemmingsverkeer.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English