Gerard Doustraat 103 C

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 975.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1875
 • Wonen104 m2
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Gelegen op super locatie midden in de populaire Pijp. Een spectaculair 4 kamer appartement met een woonoppervlak van ca. 104m² conform NEN2580. Het appartement is bijna 10 meter (!) breed aan de voorzijde en is gelegen aan de centrale Gerard Doustraat midden in de bruisende Pijp. Op een steenworp afstand vind je hier het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Het betreft een appartement dat onderdeel uitmaakt van een kleinschalig vernieuwbouwproject met in totaal 4 appartementen uit 2011.

Absoluut een ‘must see’ voor iedereen die op zoek is naar een uniek appartement met 3 slaapkamers en een heerlijk royaal balkon aan de achterzijde. Op dit extra diepe balkon geniet u van de avondzon en heeft u een heerlijk vrij zicht over de binnentuinen.

INDELING

Het unieke appartement is verdeeld over 2 panden en heeft maar liefst 7 ramen aan de voorzijde, te weten 4 ramen in de woonkamer, 2 in de slaapkamer en 1 in het heerlijk ruime trappenhuis .

Vanuit dit royale trappenhuis betreedt men de woning op de tweede verdieping. De ruime hal biedt toegang tot alle vetrekken. De woonkamer met open keuken kenmerkt zich door de 4 grote ramen aan de straatzijde waardoor er zeer veel daglicht binnenkomt. De luxe SieMatic keuken aan de achterzijde van de woning is van alle gemakken voorzien; 5 pits gasfornuis, rvs afzuigkap, combi oven/magnetron, heteluchtoven, ijskast, separate vriezer (100 liter), afwasmachine en zeer veel opbergruimte. In de keuken zijn er openslaande deuren naar het Frans balkon. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de grootste slaapkamer. Aan de achterzijde bevinden zich nog 2 goed bemeten slaapkamers die beide toegang hebben tot het extra diepe balkon. Een van de slaapkamers heeft directe toegang tot de woonkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafel. Er is een separaat toilet met fontein en een berging met aansluiting voor wasmachine en droger. In de gehele woning ligt een eikenhouten vloer.

LIGGING
De woning is gelegen in de geliefde buurt de Pijp, met maar liefst twee bekende supermarkten om de hoek. Het centrum van de stad is op steenworp afstand te vinden en in de buurt zijn volop winkel- en populaire horecagelegenheden aanwezig. Zo kan men winkelen in de Utrechtsestraat, boodschappen doen op de Albert Cuypmarkt en gezellig borrelen en uiteten bij een van de vele leuke restaurants en cafés in de Pijp en rondom het Marie Heinekenplein! Op slechts 3 minuten lopen vind je een metrohalte van de Noord/Zuid lijn

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlak van 104 m²;
– Het betreft hier een vernieuwbouwproject uit 2011 inclusief nieuwe fundering;
– Energielabel B;
– 3 slaapkamers;
– Minder dan 300 meter van de Noord/Zuid lijn;
– Luxe SieMatic keuken;
– Heerlijk uitzicht over het Gerard Douplein;
– Dubbel breed appartement (7 ramen), met spectaculaire breedte van maar liefst 10 meter;
– Groot balkon met royale afstand tot de overburen en meer dan voldoende avondzon!;
– Aanvraag afkoop eeuwigdurende erfpacht is tijdig gedaan (op 06-03-2023);
– Het huidige tijdvak van de erfpachtcanon is afgekocht t/m 30-04-2059;
– VvE service kosten bedragen €236,= per maand;
– Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, nor the consequences thereof. The buyer has his or her own obligation to investigate all matters that are of importance to him/her. With regard to this property the broker is an advisor to the seller. We advise you to employ an expert (NVM) broker who guides you during the purchase process. If you have specific wishes with regard to the property, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to do research (or have research done) independently. If you do not employ an expert representative, you, according to the law, consider yourself competent enough to be able to oversee all matters that are of importance. The terms and conditions of the NVM apply.

NEN CLAUSE
The usable area is calculated in accordance with the industry adopted NEN 2580 standard. Therefore, the surface can deviate from similar properties and/or old references. This has mainly to do with this (new) calculation method. Buyer declares to have been sufficiently informed about the aforementioned standards. The seller and his broker will do their utmost to calculate the right surface area and content based on their own measurements and support this as much as possible by placing floor plans with dimensions. In the unlikely event that the dimensions are not (completely) determined in accordance with the standards, this is accepted by the buyer. The buyer has been given sufficient opportunity to check the dimensions themselves or have them checked. Differences in the specified size do not give any of the parties any right, nor can they be used to discuss an adjustment of the purchase price. The seller and his broker do not accept any liability in this.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 975.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1875
 • SoortBovenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte104 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud305 m3

Indeling

 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English