Govert Flinckstraat 121 H

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 450.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1882
 • Wonen58 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Stijlvol en recent gerenoveerd benedenhuis van 58 m² met hoog plafond, een fraai aangelegde tuin, twee goed bemeten slaapkamers en een luxe woonkeuken en ruime badkamer.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

Het appartement is gelegen midden in de Amsterdamse Pijp, tussen de Ferdinand Bolstraat en de Eerste van der Helststraat. De woning is gelegen op eigen grond en maakt deel uit van een kleinschalige VvE.

INDELING
Eigen entree, hal met ruimte voor garderobe en binnenkomst in de heerlijk lichte woonkamer aan de voorzijde met radiator ombouw waar u even plaats kan nemen en heerlijk op de straat kunt kijken. De luxe keuken is voorzien van alle gemakken, zoals vaatwasser, spoelbak, combi-oven, 5-pits gasfornuis, afzuigkap en voldoende stopcontacten en bergruimte. In het midden van de woning de moderne badkamer met dubbele wastafel met meubel, prachtige douche en toilet. Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers. De master bedroom is twee ramen breed en de andere slaapkamer biedt u toegang tot de heerlijke tuin. (ca. 20m²)

BEREIKBAARHEID
Het appartement is gelegen in de gezellige Pijp, tussen de Ferdinand Bolstraat en de Eerste Van der Helststraat, op loopafstand van het Sarphatipark, de Albert Cuypmarkt en de Ceintuurbaan. Een omgeving met o.a. veel diverse delicatessen winkels, traditionele winkels, restaurants én een groot aanbod van cafés en terrassen aan de Van der Helststraat en het Sarphatipark. Ook de Albert Heijn en diverse crèches zijn op loopafstand.

De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via de tramhaltes op de Van Woustraat en de Ceintuurbaan en op fietsafstand van de metrostations Wibautstraat en Weteringcircuit. Binnenkort zal er op de Ferdinand Bolstraat een metrohalte geplaatst worden ten behoeve van de Noord-Zuidlijn.

BIJZONDERHEDEN
-Gelegen op eigen grond.
-Recent grootschalig gerenoveerd;
-Mooi lichtplan door de gehele woning.
-Voorzien van moderne apparatuur.
-Dubbele beglazing.
-Kleinschalige VvE, de servicekosten bedragen ca. € 91,- per maand.
-Strak aangelegde tuin met avond en ochtend zon.
-In koopakte zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.

*ENGLISH VERSION

Stylish, recently renovated ground floor apartment (58 m²) with high ceilings, a beautifully appointed garden, two spacious bedrooms, and a big high-end kitchen with
space for a dining table, as well as an attractive bathroom. the apartment is located in the centre of the Pijp neighbourhood, between Ferdinand Bolstraat and Eerste van der Helststraat. It is situated on freehold property and part of a small homeowners’ association (VvE).

LAYOUT
Private entrance, hall with space for wardrobe giving into the light-filled living room at the front of the building. The radiator cover doubles as a window seat with a lovely view of the street. The luxury kitchen is equipped with every possible amenity, including a dishwasher, sink, combination oven, five-burner gas stove, hood, and several wall
outlets, as well as storage space. The modern bathroom with double vanity, luxury shower and toilet is centrally situated. The two bedrooms are at the back. The master bedroom has two windows and the second bedroom gives into the lovely garden (approx.
20 m²).

ACCESSIBILITY
The apartment is located in the popular Pijp neighbourhood between Ferdinand Bolstraat and Eerste Van der Helststraat and within walking distance from Sarphatipark, Albert Cuypmarkt and Ceintuurbaan. There are plenty of delis, traditional shops and restaurants, as well as countless cafés and terraces on Van der Helststraat and around Sarphatipark. The Albert Heijn supermarket and several childcare centres are within walking distance. The apartment is perfectly accessible by public transport with tram stops on Van Woustraat and Ceintuurbaan, and within cycling distance from the metro stations on Wibautstraat and Weteringcircuit. In the near future, a metro stop on the Noord/Zuidlijn
will be opened on Ferdinand Bolstraat.

DETAILS
– Freehold property
– Recently thoroughly renovated
– Beautiful lighting plan throughout the apartment
– Modern appliances
– Double glazing throughout
– Small homeowners’ association (VvE), monthly service fee approx. €91
– Soberly designed garden with evening and morning sun
– The deed of sale will include a non-residence clause

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 450.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan drukke weg, Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Beschutte ligging

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1882
 • SoortBenedenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeergarage
 • BergingInpandig

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte58 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Tuin(en)20 m2
 • Inhoud205 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Achtertuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English