Omschrijving

Prachtig en op zeer hoogwaardige wijze gerenoveerd dubbel bovenhuis midden in de energieke Pijp! Dit luxe appartement (128,4 m² NEN 2580) beschikt over een riante living met en suite, eetkamer en goed geoutilleerde open keuken, 3 slaapkamers en een fijn balkon op het zuiden.

Absoluut een must see voor iedereen die op zoek is naar een fantastisch gerenoveerd appartement, gelegen in één van de meest gewilde stukken van Amsterdam!

INDELING:

Verzorgde entree op de tweede verdieping. Bij het betreden van het bovenhuis valt gelijk de lichte werkkamer op. Hier bevindt zich de trap naar de bovengelegen verdieping en entree naar de living aan de voorzijde. De woonkamer is voorzien van een grote raampartij, fraai ornamentenplafond, een (gas) openhaard, smaakvolle houten vloer, fraaie trimless inbouw spots. Via een prachtige en suite komt men in de royale eetkamer met open keuken en kookeiland. De keuken is voorzien van onder andere een wijnkoeler, Quooker, AEG oven-stoom combi en oven-magnetron combi, koelkast, vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat en Wave afzuigkap. Zeer mooie en praktische lades in het kookeiland maar ook de kasten in de luxe donker uitgevoerde keuken zorgen voor veel opbergruimte. Massief-koper greepjes maken het geheel in smaak af. De gasten toilet beneden is met marmer-look tegels afgewerkt.

De slaapverdieping is een verademing qua indeling en licht. Ruimtelijk van opzet mede door de opvallende nok hoogte, prachtige authentieke houten balken en vele ramen. Een absolute eye catcher is de zeer luxe Intercodam badkamer, uitgevoerd in marmer-look tegels met goudkleurige Bongio kranen, Casabath Italiaans design wastafelmeubel, inloopdouche, inbouwspeakers en een ligbad. Boven het ligbad is een daklicht waar je vanuit het bad naar de buiten kunt kijken. De master bedroom is meesterlijk voorzien van inventieve onopvallende bergruimte. Vanuit de slaapkamer is een tweede toegang tot de luxe badkamer gecreëerd.

Via de overloop bereik je de ruime tweede slaapkamer en de uiterst charmante derde slaapkamer, thans in gebruik als kinderkamer. Op de overloop met daklicht is een tweede toilet en wederom veel (onopvallende) kastruimte gecreëerd. Tevens tref je op de overloop de ruimte voor de wasmachine en droger plus extra bergruimte.

LIGGING:

Deze zeer gewilde locatie in de populaire buurt De Pijp ligt op een steenworp afstand van een groot aantal leuke winkels, cafés en goede restaurants, zoals die er zijn in de Van Woustraat, de Ferdinand Bolstraat en natuurlijk de Albert Cuypstraat. Op een paar minuten lopen ligt het prachtige Sarphatipark, maar liefst 3 supermarkten (AH, Marqt en Lidl) en meerdere kinderdagverblijven en scholen. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer. Er zijn diverse tram-, metro- en busverbindingen met goede aansluitingen naar het Centraal Station, Station Amstel en alle andere delen van Amsterdam. De ring A10 is ook goed en snel te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:

– Gelegen op eigen grond;
– Goed lopende VVE, professioneel geadministreerd, de servicekosten bedragen €142,50/mnd;
– Recent zeer smaakvol gerenoveerd;
– 128 m² NEN 2580;
– 3 slaapkamers;
– Het appartement is o.a. voorzien van een waterontkalker, een hydrofoor, en een UV-coating op de ramen van de tweede verdieping;
– Balkon op het zuiden gelegen.

DISCLAIMER:

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE:

De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English