Jacob van Lennepkade 6 H

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 1.495.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1887
 • Wonen176 m2
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Gelegen op super locatie in het hart van Amsterdam Oud-West. Een dubbel benedenhuis met een woonoppervlak van maar liefst 176m² (NEN2580) met 3 slaapkamers en een fijne beschutte stadstuin. Het appartement is gelegen aan de Jacob van Lennepkade met prachtig uitzicht over het water. Binnen een paar minuten lopen staat u op de grachten, bent u in de negen straatjes, het Vondelpark of de Hallen.

Kortom een ‘must see’ voor iedereen die op zoek is naar een heerlijk royaal benedenhuis op een perfecte locatie in Oud West!

INDELING
Via de fraaie entree op de bel-etage betreedt men de woning. Entree in de lichte hal met garderobe, via een glazen deur is de zeer ruime en open woonkamer / leefkeuken te betreden. Door de grote raampartijen aan de voorzijde en de glazen schuifdeuren naar het brede dakterras aan de achterzijde, is de gehele ruimte overgoten met daglicht. Het dakterras heeft een afmeting van maar liefst 19 m² en is echt een verlenging van de woonruimte op deze verdieping. De unieke design keuken is van alle gemakken voorzien; een groot kookeiland met inductiekookplaat, kokend waterkraan, combi oven en afwasmachine, een grote koelkast en zeer veel opbergruimte op prachtige wijze ingebouwd in de wand.

In het souterrain bevinden zich 3 goed bemeten slaapkamers. Aan de voorzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer met ruime inloopkast. In het midden van de woning zijn de twee extra slaapkamers gesitueerd die perfect fungeren als werk- of kinderkamer. Beide kamers zijn voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Aan de achterzijde is een extra ruimte die kan worden gebruikt als lounge of werkplek, ook kan er eenvoudig een deur worden geplaatst waardoor hier een extra slaapkamer van te creëren is. Via deze ruimte betreedt men de tuin/binnenplaats. Er zijn twee badkamers waarvan één voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De tweede badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. Er is een separaat toilet met fontein en in de hal bevindt zich een pantry met aansluiting voor wasmachine en droger, een Quooker kraan met bruisend water functie en zeer veel opbergruimte voor bijvoorbeeld extra koelkast en vriezer.

LIGGING
Deze mooie benedenwoning is gelegen in een zeer geliefde straat in de gezellige en zeer bekende Helmers-/Da Costabuurt om de hoek van het de grachten en het Vondelpark. Deze buurt staat bekend om zijn levendigheid, maar vooral ook gezelligheid en de groene sfeer in de buurt. Oud West biedt tal van diverse koffiezaakjes, lunchrooms, winkels en boetiekjes. Om de hoek is de Eerste Constantijn Huygensstraat en de Bosboom Toussaintstraat gelegen, met onder andere restaurant Rue La Bastille, Pastis, Bosco, De Italiaan, Gertrude en Fiko.

De bekende Amsterdamse grachten zijn op een steenworp afstand en het bruisende centrum van Amsterdam is op loopafstand met de Stadsschouwburg, bioscopen en het De la Mar Theater. Ook het heerlijke Vondelpark en Museumplein is op korte loopafstand en middels de Overtoom zijn de Ring A10 met diverse uitvalswegen makkelijk te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
– Gelegen op eigen grond;
– Woonoppervlak van 176m² conform NEN2580;
– Ruim balkon en tuin/binnenplaats;
– Kleinschalige actieve VvE, bijdrage €275,- per maand;
– De VVE heeft besloten tot het vervangen van de kozijnen aan de voorzijde van het pand;
– Het appartement is in 2021 volledig hoogwaardig, kwalitatief en duurzaam gerenoveerd;
– 3 slaapkamers (waarvan 1 met eigen inloopkast) en 2 badkamers;
– 4e slaapkamer mogelijk;
– Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, nor the consequences thereof. The buyer has his or her own obligation to investigate all matters that are of importance to him/her. With regard to this property the broker is an advisor to the seller. We advise you to employ an expert (NVM) broker who guides you during the purchase process. If you have specific wishes with regard to the property, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to do research (or have research done) independently. If you do not employ an expert representative, you, according to the law, consider yourself competent enough to be able to oversee all matters that are of importance. The terms and conditions of the NVM apply.

NEN CLAUSE
The usable area is calculated in accordance with the industry adopted NEN 2580 standard. Therefore, the surface can deviate from similar properties and/or old references. This has mainly to do with this (new) calculation method. Buyer declares to have been sufficiently informed about the aforementioned standards. The seller and his broker will do their utmost to calculate the right surface area and content based on their own measurements and support this as much as possible by placing floor plans with dimensions. In the unlikely event that the dimensions are not (completely) determined in accordance with the standards, this is accepted by the buyer. The buyer has been given sufficient opportunity to check the dimensions themselves or have them checked. Differences in the specified size do not give any of the parties any right, nor can they be used to discuss an adjustment of the purchase price. The seller and his broker do not accept any liability in this.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 1.495.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1887
 • SoortDubbel benedenhuis
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte176 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Tuin(en)19 m2
 • Inhoud574 m3

Indeling

 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Tuin(en)Plaats
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English