Omschrijving

Een zeer ruimtelijk ingedeeld 3 kamer appartement op de negende verdieping in het moderne complex “Finesterre”, gelegen aan de Sloterplas. Zowel appartement als parkeerkelder zijn bereikbaar middels de twee liften.

INDELING
Via de uitstekend onderhouden gemeenschappelijke entree met trappenhuis, komt u met de lift uit op de negende verdieping.
De riante hal heeft ruimte voor een garderobe en biedt toegang tot alle vertrekken. Vanuit de ruim opgezette woonkamer heeft u een panoramisch uitzicht over de Sloterplas en omgeving. Aansluitend aan de woonkamer is de royale eetkamer met strakke moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Tevens is er een walk-in-closet.
Uniek aan het appartement is de inpandige buitenruimte (loggia). De grote schuiframen zijn bijna geheel te openen, de op maat gemaakte lounge hoek leent zich uitstekend om heerlijk te vertoeven, alsof je buiten zit maar toch beschut.
Het appartement heeft een zeer goed bemeten master bedroom en een kleinere kamer welke geschikt is als study of kinderkamer, ook beide met prachtig uitzicht!
Aan het einde van de gang tref je de luxe badkamer met inloopdouche en design wastafel. Het separate toilet bevindt zich in de hal alsmede een wasruimte met wasmachine. Kortom een zeer compleet, ruim opgezet en luxe appartement met fenomenaal vrij uitzicht op het water en parkeerplek in de onderbouw.

LIGGING
Het appartement bevindt zich in een groene, rustige omgeving met veel recreatiefaciliteiten te denken aan de Sloterplas (zowel geschikt om een rondje hard te lopen maar ook diverse watersportmogelijkheden), Sloterparkbad, tennispark Sloterplas het mooie Sloterpark en het Rembrandtpark.
De ligging ten opzichte van de ring (2 minuten), het centrum (10 minuten) en openbaar vervoer (tramhalte 250 m, bushalte 50 m) is zeer gunstig.
Richting het centrum is White Label een aanrader voor specialty coffee, Eetcafé Cook voor gezellig tafelen, Café Zürch op het Mercatorplein goed te combineren met de dagelijkse boodschappen, De School voor een strakke clubavond, restaurant/ café DS als tweede huiskamer voor bijvoorbeeld een zondagochtend ontbijt.

BIJZONDERHEDEN
– Gestoffeerd en gemeubileerd appartement;
– Zeer ruime master bedroom en tweede kamer;
– Loggia;
– Lift;
– Parkeerplek in de onderbouw;
– Niet geschikt voor delers;
– Onder voorbehoud van gunning verhuurder;
– Screening middels NVM Woontoets;
– Twee maanden borg;
– Per direct beschikbaar.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN CLAUSULE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English