Nassaukade 301 HS

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 380.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Wonen52 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Een net 3-kamer appartement met een woonoppervlak van ca. 52 m² met een aangebouwde serre van 6 m² en buitenruimte. Het appartement is gelegen op een zeer populaire locatie aan de Nassaukade, om de hoek van de Potgieterstraat en aan de rand van de Jordaan. De woning is zeer geschikt voor een stel, een jong gezin of bijvoorbeeld verhuurders op zoek naar een woning die gedeeld kan worden met twee personen.

Indeling:
Hal met meterkast, berging onder de trap en toegang tot de verschillende vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime voorkamer, met schouw en grote ramen met uitzicht op de Nassaukade. De achterkamer staat in open verbinding met de aangebouwde serre. Een lichte ruimte welke middels schuifdeuren toegang biedt tot de stadstuin. Aan de achterzijde is ook de gesloten keuken gesitueerd met toegang tot de tuin.

Locatie:
De locatie is levendig, midden tussen de restaurants, winkels en grote supermarkten en om de hoek van de Kinkerstraat en de Jordaan. Vlakbij de hippe Hallen, De Clerqstraat, Bilderdijkstraat en de dagelijkse Ten Kate markt. Goed gelegen ten opzicht van het openbaar vervoer, busstation op loopafstand, tramlijnen zijn nabij en vlakbij uitvalswegen (afslag S106). Euro-parking dichtbij en aan de overkant de gezellige ‘Waterkant’.

Bijzonderheden
-52 m² (NEN 2580) en 6m² serre;
-6 m² serre;
-Plafondhoogte 2,82m;
-Gelegen op eigen grond;
-Gehele woning voorzien van dubbel glas;
-Actieve VvE;
-De maandelijkse VvE kosten bedragen € 58,- per maand.

***ENGLISH***

A neat 3-room apartment with a living surface of approx. 52 m² with an attached conservatory of 6 m² and outdoor space. The apartment is situated on a very popular location on the Nassaukade, around the corner of the Potgieterstraat and on the edge of the Jordaan. The apartment is very suitable for a couple, a young family or, for example, landlords looking for a property that can be shared with two people.

Layout:
Hall with meter cupboard, understairs storage and access to the various rooms. Located in the front is a spacious front room, with fireplace and large windows with a view of the Nassaukade. The back room is in open connection with the attached conservatory. A light space which grants access to the municipal garden by means of sliding doors. The closed off kitchen with access to the garden is also situated in the back.

Location:
The location is lively, amidst the restaurants, stores and large supermarkets and around the corner of the Kinkerstraat and the Jordaan. Nearby the hip Hallen, De Clerqstraat, Bilderdijkstraat and the daily Ten Kate market. Well situated with regard to public transport, bus station within walking distance, tram lines are near as well as arterial roads (exit S106). Euro-parking nearby and across the cosy ‘Waterkant’.

Particularities
-52 m² (NEN 2580) and 6m² conservatory;
-6 m² conservatory;
-Ceiling height 2,82m;
-Located on freehold land;
-Entire apartment provided with double glazing;
-Active VvE (Owners Association);
-The monthly VvE charges are € 58,- per month.

DISCLAIMER 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 380.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • Servicekosten per maand€ 0,-
 • LiggingenAan water, Aan drukke weg, In centrum, Vrij uitzicht

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • SoortBenedenwoning
 • GarageGeen garage

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte52 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud226 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English