Nassaukade 60 1

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 700.000,- k.k.
 • StatusBeschikbaar
 • Wonen79 m2
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

Op een zonnige hoek aan de Singelgracht ligt dit ruime en zeer goed onderhouden appartement met een woonoppervlak van 79 m² en ruim balkon. Het appartement is royaal van opzet en is verdeeld over anderhalve etage. Middels een eenvoudige aanpassing kan er een tweede slaapkamer gerealiseerd worden (zie alternatieve plattegrond).

Door de hoekligging van het appartement is er bovengemiddeld veel lichtinval. Vanuit de grote raampartijen heb je een heerlijk vrij uitzicht zicht over het water van de Singelgracht.

Het pand is enige tijd geleden gerenoveerd en onder andere voorzien van een nieuwe fundering. Het gehele appartement beschikt over nieuwe kozijnen en dubbel glas.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

Indeling:
Vanuit het centrale trappenhuis betreedt men de woning op de eerste verdieping. Na binnenkomst is er een hal met gaderobe. De woonkamer heeft een ruime en overzichtelijke indeling. Aan de voorzijde van het appartement is er een ruim balkon met openslaande deuren en uniek zicht over het water. Aan de achterzijde van de woonkamer vind je de keuken met diverse inbouwapparatuur en een gezellige bar. Tevens aan de achterzijde is er een bijkeuken met diverse opberg mogelijkheden, de Cv-installatie en aansluiting voor een wasmachine én droger. In het midden van woning is er een separaat toilet. Via een interne trap betreed je de slaapkamer met aangrenzende badkamer op de begane grond. Deze badkamer is voorzien van een bad, dubbele wastafel en inloopdouche.

Ligging:
Het appartement is gelegen in stadsdeel West, in het hart van de Frederik Hendrikbuurt. Het ligt op enkele minuten lopen van vele leuke trendy winkels, cafés en restaurants op de Haarlemmerdijk. De Jordaan, het Westerpark en het Centraal Station bevinden zich op fietsafstand. De tramhalte is om de hoek. Kortom een hele centrale ligging in de stad.

Bijzonderheden:
-Goed ingedeeld appartement met mogelijkheid tot het creëren van 2 slaapkamers van 79 m2 conform Nen 2580;
-De woning is gelegen op eigen grond;
-Fundering is vernieuwd in 2006;
-Gezonde VVE in eigen beheer;
-Financieel gezonde en actieve VVE, maandelijkse bijdrage €110,-;
-Balkon met vrij uitzicht over het water;
-Het appartement is zeer goed onderhouden, verkeert in een perfecte conditie en kan zo betrokken worden!

ENGLISH

You’ll find this well-kept, spacious apartment with 79 m² of living space and a balcony on a sunny corner of Singelgracht. The apartment is split-level and cleverly designed to cover one-and-a-half floors. A simple renovation would create a second bedroom (see alternative floor plans).

Thanks to the corner location, the apartment enjoys a wealth of natural light. The large windows provide an unobstructed view of the Singelgracht canal.

The building has been renovated, including new foundations, and the apartment itself has been fitted with new window frames and double glazing.

Layout:
A central stairwell takes you to the front door on the first floor. You enter a hall with a cloakroom. The living room is large and well-arranged, with doors at the front opening onto a good-sized balcony giving a unique view of the water. The kitchen at the rear of the apartment features various fitted appliances and an inviting bar. There is also a small utility room at the rear, which houses the boiler and provides storage room and connections for a washing machine and dryer. Separate toilet in the middle of the property. Internal stairs take you down to the bedroom with adjoining bathroom on the ground floor. The bathroom features a bath, double basins and a walk-in shower.

Location:
The apartment is in the West district of Amsterdam, in the heart of the Frederik Hendrik neighbourhood. It is just a short walk from the trendy shops, bars and restaurants on Haarlemmerdijk. The Jordaan neighbourhood, Westerpark and Amsterdam Centraal Station are within biking distance, and there is a tram stop just around the corner. All in all, a prime city location!

Details:
– Well-designed apartment with 79 m² of living space (NEN 2580) and potential to create a second bedroom
– This is a freehold property
– New foundations in 2006
– Financially healthy, active, self-run homeowners’ association (VvE). Monthly contribution of €110
– Balcony with an unobstructed view of the canal
– The apartment has been well-maintained, is in perfect condition and ready to move into!

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 700.000,- k.k.
 • StatusBeschikbaar
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan water, In centrum, Vrij uitzicht

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • SoortBovenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte79 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud276 m3

Indeling

 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English