Paulus Potterstraat 24 -C

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 3.450.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1903
 • Wonen251 m2
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Uniek penthouse van 251 m² met internationale allure en uitzicht over het Museumplein ontwikkeld door Zuider Vastgoed.
De zeer hoogwaardig afgewerkte woning is gelegen op één woonlaag en is te bereiken met de lift die direct uitkomt in de woning. Het uitzicht vanuit de woonkamer is magnifiek met zicht op het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Het penthouse beschikt over een riant privé dakterras van maar liefst 195 m², het uitzicht is alleen te beschrijven in de overtreffende trap.

INDELING:
Via de luxe gemeenschappelijke entree bereikt u via de lift uw eigen woning op de derde verdieping. Aan de Museumpleinzijde bevindt zich de zeer royale woonkamer voorzien van open haard en de eetkamer. Aan de achterzijde is de master bedroom gelegen met kleedruimte en luxe en-suite badkamer, voorzien van een ligbad, inloop-/regendouche, dubbele wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot het achtergelegen terras, dat zich over de gehele breedte van het pand uitstrekt.
De andere twee goed bemeten slaapkamers zijn eveneens aan de achterzijde gelegen.
In de separate gang naar deze slaapkamers vindt u een tweede luxe badkamer, voorzien van inloop-/regendouche, dubbele wastafel en toilet. In de hal is nog een separaat toilet en ruime bergkast met wasmachine-aansluiting. Een interne vaste trap brengt u naar het dakterras, uiteraard met dakopbouw. Op het dakterras bevindt zich nog een, enkel buitenom te bereiken, terraskamer.

LIGGING:
De woning is zeer centraal gelegen aan de Paulus Potterstraat, de straat welke het Museumplein aan de westzijde begrensd. Als overburen heeft u het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Om de hoek vindt u de P.C. Hooftstraat en het Vondelpark. De grachtengordel, De Pijp en het Leidseplein bevinden zich op loopafstand.

PARKEREN:
Een parkeervergunning voor de buurt is aan te vragen bij de gemeente, op de website www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/ kunt u meer informatie vinden over de kosten en de aanvraagprocedure.
Met deze parkeervergunning heeft u ook recht op een parkeerplaats in de Q-park, die direct aan de overzijde van de straat een ingang heeft. Mocht het gemeente-quotum in de garage bereikt zijn dan kunt u op straat parkeren. Indien u altijd verzekerd wilt zijn van een parkeerplaats dan bestaat de mogelijkheid een parkeerabonnement af te sluiten bij de Q-park.
Meer informatie kunt u vinden op de website van de gemeente: www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeerplan/garages/.

BIJZONDERHEDEN:
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht;
– Woonoppervlakte op één etage 251,3 m² (NEN2580 meetcertificaat aanwezig);
– Lift komt uit in de woning;
– Hoogwaardige afwerking;
– Zeer licht en ruimtelijk, dubbel breed pand;
– Airconditioning;
– Parkeren voor de deur.

Situated at the heart of the Museum District, the Paulus Potterstraat 24 C is an exceptionally spacious and beautifully presented luxury penthouse of 251 sqm and with 222 sqm outdoor space.
Maintaining generous volumes, wonderful ceiling heights and glorious natural light and views, the design and restoration of the interior is superb.

From an imposing entrance hall the private ELEVATOR leads to the third floor.
The third floor offers extremely generous proportions with an amazing reception room overlooking the Museum square. On the same level at the rear is a dedicated master bedroom with a dressing room, a large en-suite bathroom with walk in shower, bath, toilet and double sink. A second and third bedroom are also situated at the rear as well as a second guest bathroom with walk in shower, double sink and toilet, can be reached through a separate hallway.
The large private terrace in the back can be reached through the master bedroom and the second bedroom. Separate toilet in the hallway and ample storage space/laundry room.
The penthouse has a private roofterrace of 195 sqm, with a garden room and magnificent views overlooking the city of Amsterdam.

This stunning property is located in the heart of Amsterdam, just off the canals and Vondelpark. The famous Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Stedelijk Museum and Concertgebouw are the neighbors across the street.

Specifics:
* Very spacious, combining 2 separate flats to create 251 sqm of accommodation all on one floor;
* Private elevator leading directly to the apartment
* This remarkable apartment has undergone a comprehensive renovation programme with spectacular results;
* Airconditioning;
* Lease hold has been perpetually surrendered;
* Underground parking facilities available in Qpark at the opposite side of the street.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 3.450.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan drukke weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1903
 • SoortBovenwoning
 • Dak typePlat dak
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
 • BijzonderhedenMonumentaal pand

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte251 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies6 m2
 • Tuin(en)222 m2
 • Inhoud878 m3

Indeling

 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Tuin(en)Zonneterras
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English