Postjesweg 307

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 315.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1961
 • Wonen70 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Heerlijke en licht drie kamerappartement van 70 m² gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencpmplex aan de Postjesweg.
Zeer verzorgd gemeenschappelijk entree met bellentableau, lift of trap naar de eerste verdieping.

*ENGLISH TEXT BELOW

Indeling:

Tochtportaal, ruime hal met grote inbouwkast, slaapkamer, keuken met inbouwapparatuur, moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Lichte woonkamer en een tweede ruime slaapkamer met toegang tot het balkon welke is gelegen op het zuiden.

Op de tussenverdieping bevindt zich nog een separate berging.

Omgeving:

Het appartement is gelegen aan de Postjesweg in stadsdeel Nieuw-West, op korte fietsafstand van het fraaie Rembrandtpark alsmede recreatiegebied de Sloterplas. Deze locatie is meer dan goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer, met op loopafstand treinstation Lelylaan en metrohalte Postjesweg, alsmede met de auto. Binnen een paar minuten bent u op de Ring A-10 en er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Iets verder zijn de Kinkerstraat en de Overtoom te vinden met haar diversiteit aan winkels en zijn de Jordaan en het centrum met 10/15 minuten fietsafstand te bereiken. De Albert Heijn en diverse versmarkten vindt u pal om de hoek!

Bijzonderheden:

– Woonoppervlakte 69,80 m² (NEN2580), balkon 4,60 m² (NEN 2580), berging 4,70 m² (NEN 2580);
– Moderne badkamer welke in 2017 is gerenoveerd;
– Actieve en gezonde Vve welke professioneel wordt beheerd (MJOP aanwezig);
– Lift;
– Berging op de tussenverdieping;
– De servicekosten (inclusief voorschot stookkosten) bedragen € 207,26 per maand;
– Voortdurend recht van erfpacht gemeente Amsterdam, Algemene Bepalingen 1994, de canon bedraagt € 117,98 per jaar;
– Tijdvak loopt tot en met 31-08-2034;
– Oplevering in overleg, kan snel.

ENGLISH TEXT
Wonderful, light-filled three-room apartment (70 m²) on the first floor of a well-maintained apartment complex on Postjesweg.
Beautifully appointed shared entrance with doorbell and intercom panel. Lift or stairs to the first floor.

Layout:
Small hall, spacious hallway with large built-in cupboard, bedroom, kitchen with built-in appliances, bathroom with walk-in shower, double vanity, and toilet. Light-filled living room and second spacious bedroom with access onto the south-facing balcony.

There is a separate storage space on the half floor.

Location:
The apartment is situated on Postjesweg in the Nieuw-West district, within easy cycling distance from the beautiful Rembrandtpark and the Sloterplas recreational area. The location is perfectly accessible by car and by public transport, within walking distance from the Lelylaan train station and Postjesweg metro stop. The A10 ring road is just a few minutes away and there is ample parking space in front of the building. Kinkerstraat and Overtoom with their wide variety of shops are just a little further away. You can reach the Jordaan neighbourhood and city centre by bicycle within 10 to 15 minutes. There is an Albert Heijn supermarket and several grocery shops around the corner!

Details:
– Usable floor area 69.80 m² (NEN2580), balcony 4.60 m² (NEN 2580), storage space 4.70 m² (NEN 2580)
– Modern bathroom, renovated in 2017
– Active, healthy homeowners’ association (VvE) under professional management (MJOP/ multi-year maintenance plan in place)
– Lift
– Storage space on the half floor
– Monthly service fee (including advance on heating expenses) €207.26
– Continuous leasehold property on Amsterdam municipal land, General Terms and Conditions (Algemene Bepalingen) 1994, annual ground lease €117.98
– Current ground lease term runs until 31/08/2034
– Delivery in mutual consultation, available in the short term

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 315.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenIn woonwijk

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1961
 • SoortGalerijflat
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
 • BergingBox

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte70 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud230 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English