Omschrijving

Op een gewilde plek in Zuid (Rivierenbuurt) ligt dit hoogwaardig gerenoveerde benedenhuis van 85 m2 (NEN 2580) met zonnige tuin en een groot tuinhuis van 17 m2. Het appartement is enkele jaren geleden zeer smaakvol gerenoveerd en heringedeeld tot een stijlvol 3 kamerappartement.

De woning is gelegen in een rustige straat tussen de levendige Scheldestraat en Maasstraat.

INDELING:
Eigen entree, tochthal, grote open keuken voorzien van alle denkbare inbouw apparatuur, hal, badkamer voorzien van een ligbad en wastafel, royaal toilet met fontein. Grote masterbedroom met vaste kastenwand aan de tuinzijde, openslaande deuren naar de tuin. Heerlijke living aan de tuin en een eetgedeelte aan de rustige straatzijde.

Fijn zonnige tuin op het zuid westen, groot tuinhuis (17 m2) dat perfect gebruikt kan worden als logeer-/ of werkkamer.

OMGEVING:
De woning is bijzonder gunstig gelegen op korte loopafstand van supermarkten, leuke restaurants en winkels in de Scheldestraat, Maasstraat of de Pijp. Ook in deze buurt openen in rap tempo nieuwe hippe lunchrooms en bars zoals Vinnies op de Scheldestraat en TAP Zuid op de Maasstraat. Het Beatrixpark en het Amstelpark bevinden zich in de directe nabijheid.

BEREIKBAARHEID:
Openbaar vervoer (bus en tram) is beschikbaar om de hoek. De metrohalte van de Noord-Zuid lijn bevindt zich straks praktisch op de hoek van de straat. De NS-stations RAI en Amstel zijn dichtbij. Via de A10 en de A2 goede uitvalswegen naar de andere grote steden in de Randstad. Parkeergelegenheid op de openbare weg middels bewonersvergunning. De wachttijd is circa 2 maanden voor een vergunning en een overloopvergunning wordt snel afgegeven.

BIJZONDERHEDEN
– Voorzien van dubbele beglazing;
– Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd;
– Minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar;
– 2 maanden waarborgsom;
– Per direct beschikbaar;
– Energielabel D;
– 85 m2 woonoppervlak conform NEN 2580, het tuinhuis is ca. 17 m2 groot;
– Heerlijk begane grond appartement met grote tuin op het zuidwesten.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English