Admiralengracht 102 HS

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 665.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1926
 • Wonen114 m2
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

WONEN AAN HET WATER
Sfeervol, licht en goed ingedeeld 4-kamer benedenhuis met een prachtig uitzicht over de Admiralengracht, gelegen in het hippe Amsterdam West. De tuin, 60 m2, en afgesloten binnentuin aan de achterzijde zorgen voor een oase van rust.

Indeling:
Entree, hal met garderobe en toegang tot souterrain, ruim toilet, woonkamer. De riante en lichte woonkamer aan de voorzijde is voorzien van grote ramen met fraai uitzicht op de Admiralengracht. Aan de achterzijde bevindt zich de eetkamer en de half open nieuwe keuken voorzien van vaatwasser, 5-pitsgasfornuis met oven, hoge koelkast, dit alles uitgevoerd in strak wit design met greeploze deuren en een eiland met veel bergruimte. Zowel woon- als eetgedeelte zijn voorzien van een mooie houten vloer. De achterzijde heeft ramen/ deuren over de gehele breedte van de woning en middels openslaande deuren vanuit de eetkamer en de keuken betreedt men de zeer verzorgde en onderhoudsarme aangelegde tuin met wateraansluiting (automatische bewatering van de planten) en sfeervolle led-verlichting. Opvallend zijn de grote keramieken tegels van het terras en het bordes van composiet. Achter in de tuin staat een houten huisje voorzien van elektra en verwarming. Achter de tuin ligt een enorme groene binnentuin die niet toegankelijk is voor de meeste bewoners, slechts drie huishoudens hebben toegang (de woningen rechts van nr 102 hs). Mede door de grote binnentuin voelt het geheel als zeer ruimtelijk, ademend en groen en tegelijkertijd biedt dit privacy. Via de trap in de hal betreedt men het souterrain met een badkamer voorzien van dubbele douche, wastafel, toilet en ligbad. Mechanische ventilatie en vloerverwarming aanwezig. De masterbedroom aan de achterzijde is royaal. Aan de voorzijde nog een slaapkamer en een berging met ruimte voor een wasmachine en een droger/ annex inloopkast. Dit alles met nieuwe vloerbedekking.

Ligging:
In de buurt zijn er diverse leuke winkels, speciaalzaken, supermarkten, fijne restaurants en gezellige cafés zoals Edel, Bar Spek, Zürich, Radijs en café Partisan en Van ’t Spit, maar ook traiteurs als Stach, vele gezellige koffietentjes en natuurlijk niet te vergeten De Hallen. In de razend populaire Hallen vind je onder andere de Filmhallen, de Foodhallen, hotel De Hallen, een bibliotheek, diverse restaurants en een leescafé.

Het Rembrandtpark, het Vondelpark en het Erasmuspark liggen in de directe omgeving. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer en naar de diverse uitvalswegen. Deze buurt heeft voor ieder wat wils. Voor degenen die van het water en van varen houden, er is mogelijkheid om een bootje aan te leggen. De straat is rustig met alleen bestemmingsverkeer.
Parkeren kan voor de deur en gaat middels het vergunningsstelsel, de wachttijd bedraagt momenteel circa 3 maanden. Zie voor meer informatie hierover www.cition.nl.

Bijzonderheden:
– oppervlakte 114 m2;
– dubbele beglazing;
– alarminstallatie;
– achtertuin middagzon tot ongeveer 16:00 uur;
– servicekosten € 164,75 per maand;
– Vereniging van Eigenaars gebouw Admiralengracht 100-102, professioneel beheer;
– gelegen op erfpachtgrond, erfpachtcanon € 554,97 1-jaarlijkse canonindexering, herziening 2050
– voorzijde vrij uitzicht over de Admiralengracht;
– NEN 2580 meetrapport aanwezig;
– oplevering in overleg.

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 665.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • Servicekosten per maand€ 164,-

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1926
 • SoortBenedenwoning
 • Dak typePlat dak
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren
 • BergingVrijstaand hout

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte114 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Tuin(en)60 m2
 • Inhoud398 m3

Indeling

 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Achtertuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English