Omschrijving

Heerlijk begane grond appartement met een woonoppervlak van ca. 64 m² gelegen aan een rustige straat midden in de gewilde Hoofddorppleinbuurt. Het sfeervolle twee (voormalig 3-) kamerappartement is gelegen op eigen grond en heeft een grote leefkeuken aan de achterzijde.

Zowel de royale slaapkamer als de keuken hebben middels openslaande deuren toegang tot de ruime tuin op het zuiden!

LIGGING:
De Floris Versterstraat is een zeer rustig kindvriendelijk straatje zonder doorgaand verkeer. In de directe nabijheid zijn alle winkels te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Het Hoofddorpplein biedt u een grote diversiteit aan gezellige cafés en restaurants. Het Vondel- en het Rembrandtpark liggen op slechts 5 minuten lopen. Zowel Amsterdam Oud west als Oud zuid liggen op slechts een paar minuten fietsen.

Het appartement is erg goed bereikbaar met de auto via de ring afslag S106 en S107. Schiphol ligt op slechts 10 autominuten afstand en de haltes van het openbaar vervoer, tramlijnen 1, 2, 17 en bus 15 treft u om de hoek.

Kortom echt een super locatie in Amsterdam!

INDELING:
Eigen entree, hal, woonkamer aan de straatzijde, bergruimte in de trapkast, eenvoudige badkamer voorzien van ligbad en wastafel, separaat toilet. Leefkeuken met openslaande deuren naar de heerlijk tuin (op het zuiden gelegen), ruime slaapkamer eveneens aan de tuinzijde. Achterin de tuin is er een schuur/berging aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:
– Gelegen op eigen grond;
– Voorzien van dubbel glas;
– Grote professioneel geadministreerde VVE;
– Heerlijke tuin op het zuiden;
– De maandelijkse servicekosten bedragen €115,–;
– Oplevering in overleg, kan eventueel spoedig.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN CLAUSULE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English