Gillis van Ledenberchstraat 122 I

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 450.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1934
 • Wonen60 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Licht en zeer sfeervol driekamerappartement van 60 m² met zonnig balkon op het westen op een goede, zeer populaire locatie nabij de Jordaan. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime woonkamer met drie grote ramen, aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers, de moderne keuken en luxe badkamer. De woning is geheel gerenoveerd in 2016.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING:

Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de eerste verdieping, entree, hal, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, aan de voorzijde de woonkamer en aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers en de keuken. De keuken beschikt over diverse inbouw apparatuur zoals een vaatwasser, koel-vries combinatie en Quooker kraan. De keuken en de beide slaapkamers grenzen aan het balkon op het westen.

LOCATIE:

De Gillis van Ledenberchstraat is een jaren ’30 straat en ligt op de rand van Oud West en de Jordaan, om de hoek van het Hugo de Grootplein. De winkels voor de dagelijkse boodschappen alsmede de Jordaan met tal van restaurants, (eet)cafés etc. zijn op loopafstand. Ook De Hallen bevinden zich in de directe nabijheid van het appartement.

Het Westerpark bevindt zich ook op loopafstand. Hier kun je niet alleen genieten van het park zelf maar ook van een ontbijtje bij De Bakkerswinkel, een lekker hapje eten bij het Westergasterras. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend (CS binnen 5 minuten bereikbaar) en er is een goede ontsluiting met de Ring A10.

BIJZONDERHEDEN:

– Woonoppervlakte 60,20 m² (NEN2580 meetcertificaat aanwezig);
– Volledig gerenoveerd in 2016;
– Breed trappenhuis voor stallen fiets of kinderwagen;
– Zonnig balkon (14:30-20:00);
– Uitzicht op de Molen de Otter;
– Balkon in 2017 gerenoveerd: nieuwe draagbalk, composiet vlonderplanken en buitenverlichting;
– Volledig dubbele beglazing;
– VvE bestaande uit 3 leden;
– Servicekosten € 71,40 per maand;
– Erfpacht van de Gemeente Amsterdam € 795,94 per jaar;
– Aanvraag overstap erfpacht onder (zeer) gunstige voorwaarden is gedaan in 2019, PIP beschikbaar op aanvraag;
– Winkels voor dagelijkse boodschappen: Albert Heijn, een ambachtelijke bakker en een visboer;
– Horeca in de buurt: Morgan & Mees, Two Chefs Brewing, Coffee & Juices, YamYam Pizzeria;
– Oplevering in overleg.

Attractive, light three-room apartment with 60 m² of floor space and a sunny, west-facing balcony, in a much sought-after location close to the Jordaan neighbourhood. The apartment has a spacious living room with three large windows at the front, and two bedrooms, a modern kitchen and a luxury bathroom at the rear. The entire property was renovated in 2016.

LAYOUT:

The neat communal staircase takes you to the front door on the first floor. The hall leads to a bathroom with a shower and washbasin, and a separate toilet. The living room is at the front and two bedrooms and the kitchen are at the rear. The kitchen features various fitted appliances including a dishwasher, fridge-freezer and a Quooker tap. The west-facing balcony is outside the kitchen and both bedrooms.

LOCATION:

Gillis van Ledenberchstraat is a typical 1930s street on the edge of the Oud-West and Jordaan neighbourhoods, just around the corner from Hugo de Grootplein square. Shops for daily groceries and the Jordaan with numerous friendly bars, restaurants and cafés are within walking distance. ‘De Hallen’ cultural centre is also very close to the apartment.

Westerpark is a short walk away. This is a great place to relax, grab a quick breakfast at De Bakkerswinkel, or a bite to eat at Westergasterras. Public transport connections are excellent (five minutes to Amsterdam Central Station) and the A10 ring road is within easy reach.

DETAILS:

– 60.2 m² of living space (NEN 2580 measuring certificate available)
– Fully renovated in 2016
– Staircase wide enough to park a bike or pram
– Sunny balcony (from 14.30 to 20.00)
– View of De Otter windmill;
– Balcony renovated in 2017: new supporting joist, composite decking planks and outside lighting
– Double glazing throughout
– Homeowners’ association (VvE) comprising three members
– Monthly service costs of €71.40
– Ground lease owned by the City of Amsterdam, ground rent of €795.94 per year
– Application for transfer of ground lease to perpetual ground lease under favourable conditions submitted in 2019, PIP available on request
– Shops for daily groceries: Albert Heijn, a traditional baker and a fishmonger
– Local hospitality: Morgan & Mees, Two Chefs Brewing, Coffee & Juices, YamYam Pizzeria
– Transfer subject to agreement

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 450.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan rustige weg, In centrum, In woonwijk

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1934
 • SoortTussenverdieping
 • Dak typePlat dak
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte60 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies1 m2
 • Inhoud197 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English