Omschrijving

Licht en hoogwaardig gerenoveerd appartement van ca. 50 m² op 15 minuten fietsen van de Rozengracht. In 2014 compleet gerenoveerd met twee slaapkamers en open woon- eetkamer aan de voorzijde. Alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. Goed balkon aan de achterzijde over de breedte van de woning!

De locatie is bruisend, midden tussen de restaurantjes, buurtwinkels en grote supermarkten, en vlakbij de Kinkerstraat en de Jordaan. Binnen 5 minuten zit u op de uitvalswegen en het openbaar vervoer is vlakbij en uitgebreid aanwezig. De parken zijn op enkele minuten lopen bereikbaar.

Het gehele appartement is voorzien van eiken vloeren, die doorlopen in de keuken en slaapkamers. De woonkeuken is ruim en voorzien van alle apparatuur met o.a. een afwasmachine, vijf pits gasfornuis en grote koel- vries combinatie. De tijdloze badkamer heeft een ruime douche, wastafel met meubel, toilet en design radiator. De twee slaapkamers liggen beide op het Westen en hebben toegang tot het balkon met middagzon.

Dit appartement heeft echt het beste van twee werelden; een gaaf verbouwd appartement, te midden van alle winkels, restaurantjes, parken en alles op loop afstand te bereiken.

Bijzonderheden:
– Hoogwaardig verbouwd in 2014;
– ca. 50 m² met twee goede slaapkamers;
– Woning is voorzien van dubbel glas, eiken houten vloer en inbouwspots;
– Aparte ruimte voor was- droogmachine;
– Huurcontract voor minimaal een jaar;
– Per direct beschikbaar;
– Maximaal 2 delers;
– Waarborg twee maanden huur;
– Ruim trappenhuis;
– Screening middels NVM Woontoets;
– Voorbehoud gunning eigenaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English