Omschrijving

Ruim en licht appartement van ca. 60 m² gelegen aan de rustige Marnixkade met uitzicht op het water. Toplocatie nabij de gezellige Lindengracht, Westerstraat en de Haarlemmerdijk.

INDELING

Gemeenschappelijke toegangsdeur op de begane grond, eigen entree op de tweede verdieping, royale living met grote ramen aan de voorzijde met zicht op het water, gashaard, open keuken voorzien van inbouwapparatuur. En suite de goed bemeten master bedroom aan de achterzijde met grote garderobe kast en toegang tot de badkamer die voorzien is van een comfortabel ligbad, aparte inloopdouche, wastafel en toilet. Wasmachine en droger staan hier ook opgesteld. Deze woonlaag is voorzien van een smaakvolle houten vloer. Kortom een zeer geschikt appartement voorzien van de juiste faciliteiten voor een aangename woonbeleving.

LIGGING

Centraal gelegen op fietsafstand van Centraal Station maar ook nabij de populaire Haarlemmerdijk met bioscoop The Movies, Coffee Company, Ekoplaza en op woensdagen de biologische markt Op het Haarlemmerplein (hier bevinden zich ook zeer praktisch een AH en Hema). Bij Toscanini op de Lindengracht of de Westerstraat en Noordermarkt is het ook altijd goed vertoeven.

BIJZONDERHEDEN

* Zeer ruime woonkamer en goed bemeten slaapkamer;
* Gashaard;
* Uitzicht op het water;
* Gemeubileerd;
* Screening middels NVM Woontoets;
* Op basis van gunning door verhuurder;
* Minimale huurperiode is 12 maanden;
* Waarborg: 2 maanden huur;
* Per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English