Omschrijving

Uniek gelegen bovenhuis in het hart van de Jordaan van ca. 71 m². Dit sfeervolle appartement beschikt over maar liefst 3 slaapkamers en een heerlijk terras op het westen van 14 m² aan de woonkamer.

INDELING
Eigen entree, eerste verdieping met aan de straatzijde de luxe goed geoutilleerde keuken (5 pits kookplaat, rvs afzuigkap, magnetron, oven, espressomachine, Quooker kraan, natuurstenen aanrechtblad). Aan de achterzijde ligt het woongedeelte voorzien van open haard en openslaande deuren naar een zonnig terras.
Via de trap, die u kunt afsluiten met een glazen schuifdeur, bereikt u de tweede verdieping.
Hier treft u een slaapkamer aan zowel de voor- als achterzijde.
In het tussendeel van deze verdieping bevindt zich de trap naar de derde verdieping, de luxe badkamer met een dubbele wastafel, separaat toilet, werkkast voor de wasmachine en de droger.
Op de kapverdieping een knusse slaapkamer en berging.

LIGGING
Op deze schitterende plek vlakbij de Noordermarkt, de Westerstraat, de Linden-, Brouwers- en Prinsengracht bruist het leven van de stad! Vele winkels, fantastische uitgaansgelegenheden, hippe en/of gezellige restaurantjes, bars, terrasjes, te denken aan Cafe Tabak, het beroemde café NOL, maar ook een Albert Heijn, biologische Noordermarkt, kortom echt genieten op deze woonplek. Op loopafstand ligt het Centraal Station, via de Piet Heintunnel of de Haarlemmerweg bent u zo op de Ring van Amsterdam, met andere woorden zo midden in de stad maar ook zo weer uit de stad.

BIJZONDERHEDEN
– Rijksmonument;
– Gelegen op eigen grond;
– Nieuwe fundering;
– Alle ramen zijn uitgevoerd met isolatieglas z.g. monumentenglas (Ruysdaelglas);
– Zeer sfeervol.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English