Omschrijving

Sfeervol dubbel benedenhuis met 3 slaapkamers (mogelijk 4), een woonoppervlak van ca. 132 m² en een fraai aangelegde, zeer diepe tuin in Amsterdam Zuid!

INDELING
Via de opvallend hoge voordeur betreedt men het charmante tochtportaal met separaat toilet en authentieke dubbele openslaande deuren met mooie glas-in-lood details naar de woonkeuken. Deze keuken is voorzien van een 6-pitsgasfornuis, afzuigkap, vaatwasmachine en grote Amerikaanse koelkast met ijsdispenser. Middels de openslaande deuren naar de diepe achtertuin komt men eerst op het brede terras aan het huis en vervolgens wandelt u over het aangelegde pad naar het beschutte zitje achterin dat over veel privacy beschikt.

De trap naar de eerste verdieping bevindt zich ook in de woonkeuken. Hiervandaan is er een deur naar de woonkamer aan de voorzijde, maar ook een aparte deur naar de kamer en suite aan de tuinzijde. Deze laatste zou eventueel als slaapkamer of werkkamer in gebruik genomen kunnen worden en heeft openslaande deuren naar de tuin.

Op de eerste verdieping heeft men vanaf de overloop toegang tot een kleine slaapkamer aan de voorzijde, een ruime slaapkamer met deuren naar een balkon/ ‘tea for two’. Aan de achterzijde zijn maar liefst 2 luxe badkamers, de ene met een ligbad op pootjes en douche, de ander met douche en was/droogopstelling. Beide hebben deuren naar het brede balkon. De derde ruime slaapkamer bevindt zich tevens aan de tuinzijde met deuren naar het balkon. Op de overloop zijn inbouwkasten en een separaat toilet. Het gehele huis is voorzien van een smaakvolle houten vloer en heeft opvallend hoge plafonds met originele details.

LIGGING
Dit heerlijke benedenhuis bevindt zich op een toplocatie in Zuid met op loopafstand het Museumplein (met grote AH), Concertgebouw en Vondelpark, maar ook bakker Simon Meijssen en patisserie Arnold Cornelis op de hoek en goede restaurants in de straat (Le Garage, Loetje, Wildschut). Voor een gezellig kopje koffie zit de hippe Corner Bakery om de hoek en de Soep en Zo op de Van Baerlestraat is ook een aanrader. Verder wandel je van hieruit zo De Pijp in en sta je binnen 5 minuten op de Albert Cuypmarkt. Diverse bus en tramlijnen stoppen om de hoek op het Roelof Hartplein.

BIJZONDERHEDEN
– Gestoffeerd appartement;
– 3 slaapkamers (mogelijk 4), 2 badkamers, 2 toiletten;
– Diepe tuin (maar liefst 22 meter diep);
– Niet geschikt voor delers;
– Onder voorbehoud van gunning verhuurder;
– Screening middels NVM Woontoets;
– Twee maanden borg;
– Per direct beschikbaar.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN CLAUSULE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English