Omschrijving

Heerlijk licht appartement op de begane grond van ca. 62 m² met zonnige tuin en multifunctioneel tuinhuis van ca. 15 m². De locatie van dit benedenhuis is ideaal te noemen aan de brede Schinkel met ruim uitzicht op het water en om de hoek de levendige Zeilstraat en het Hoofddorpplein voor alle denkbare dagelijkse boodschappen en een kop koffie.

INDELING

Eigen entree met glas-in-lood-details, tochtportaal, living aan de voorzijde met uitzicht op het water, brede eetkamer met open keuken voorzien van hoge koel/vriescombinatie, oven, magnetron, 6 gaspitten, vaatwasser en afzuigkap. Goede bergruimte onder de trap met wasmachine aansluiting, badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet en handdoekradiator. Goed bemeten slaapkamer aan de tuinzijde met op maat gemaakte garderobekast tot aan het hoge plafond. Vanuit de keuken toegang tot de zeer verzorgde, rustige en zonnige tuin met tal van flora en fauna. Het tuinhuis is geïsoleerd en voorzien van CV en daardoor zeer geschikt als tweede slaapkamer of aangename werkruimte. Opvallend zijn de openslaande deuren naar de tuin die deze multifunctionele ruimte erg uitnodigend maken.

LOCATIE

Op loopafstand is het goed vertoeven op het terras van Gent aan de Schinkel en loop je eenvoudig het Vondelpark in met de gezellige Vondeltuin. Ook het Amsterdamse Bos is nabij met het aangename Spa Zuiver. Voor de watersporters is het aanbod groot aan de Oeverlanden. En niet te vergeten Drovers Dog, Ron Gastrobar, Stadscafé van Mechelen en Stach, allen om de hoek van de Schinkelkade 58! Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer: tram 2 (richting Centraal Station door het Centrum of naar Nieuw Sloten), bus 15 (richting Station Sloterdijk of Lelylaan), Haarlemmermeerstation met diverse uitvalsrichtingen. Ook per auto ben je snel op de ring A10/ knooppunt De Nieuwe Meer (1,3 km).

PERSOONLIJKE NOOT VAN DE VERKOPERS

‘Wij hebben met heel veel plezier op de Schinkelkade gewoond. We gaan de Amsterdamse straat missen! De Schinkelkade karakteriseert zich als een hechte, gezellige en sociale straat waar met mooi weer een drankje voor de huizen wordt genuttigd. Er een buurt-app waar veelvuldig contact is over uiteenlopende onderwerpen. Denk aan het ruilen en/of lenen van spullen/tickets, denk aan het aannemen van pakketjes, maar denk ook aan verzoeken elkaar even te helpen met bijvoorbeeld het verplaatsen van een kast. En ieder jaar doet de Schinkelkade mee aan Nationale Burendag met een BBQ. Dit gaf ons een veilig, maar ook sociaal gevoel. Je kent je Amsterdamse buren tenminste! Om de hoek in de Zeilstraat zit een hele goede bakker, een groenteman en een goede slagerij en Marqt zit aan de overzijde.
Een buurt met echte ondernemers die mooie producten maken en verkopen! Dit maakt deze buurt tot een wijkje in de stad Amsterdam. Ook de Marathonweg is een straat op 7 minuten loopafstand met veel leuke kroegen en goede restaurants. Dit is een straat waar je in alle rust (nog) op het terras kunt zitten.’

BIJZONDERHEDEN

– Zonnige tuin met multifunctioneel tuinhuis;
– Hoge plafonds;
– Eigen grond;
– Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English