Valeriusstraat 127 2

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 1.785.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1910
 • Wonen181 m2
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4

Omschrijving

VALERIUSSTRAAT 127-2, 1075 ES AMSTERDAM

Op super locatie midden in Amsterdam Oud Zuid bieden wij u een fantastisch 5 kamer appartement aan met maar liefst 3 balkons én een dakterras op het zuiden! Het appartement met 4 slaapkamers heeft een woonoppervlak van ca. 181m². Het appartement is gelegen op eigen grond midden in populair Oud Zuid op steenworp afstand van het Vondelpark. De fundering is in 2008 hersteld.

INDELING
Tweede verdieping: De woning heeft een eigen opgang met een trap naar de woning op de tweede verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich een tochtportaal. Via openslaande glazen deuren is de ruime en lichte woonkamer met open keuken te betreden. De doorzon woonkamer kenmerkt zich door de hoge plafonds, de grote raampartijen en de originele schouw van de open haard. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde bevindt zich een balkon. De keuken is van alle gemakken voorzien; een Smeg 5 pits gasfornuis met grote oven, afzuigkap, Quooker, afwasmachine, een gezellige bar om aan te zitten en zeer veel opbergruimte. Separaat toilet met fontein.

Derde verdieping: Via de hal zijn alle vertrekken te betreden. Er zijn twee goed bemeten slaapkamers met beide aangrenzend een balkon. Aan de voorzijde bevindt zich een derde slaapkamer met 2 inbouwkasten. De badkamer aan de achterzijde is voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafel. Separaat toilet met fontein.

Vierde verdieping: Op de vierde verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met badkamer en suite. De badkamer is voorzien van dubbele douche en dubbele wastafel met wastafelmeubel. Er is tevens een grote inbouwkast/berging. Via de slaapkamer is het grote en zonnige dakterras van 26,4m² op het zuiden te betreden. Hier geniet je in alle privacy de hele dag van de zon.

Locatie en bereikbaarheid:
Gelegen op een van de meest charmante plekken in Oud Zuid, om de hoek van de Cornelis Schuytstraat waar zich talloze luxe winkels, speciaalzaken en traiteurs bevinden. De gezellige buurt kent ook vele, fijne lunchgelegenheden en restaurants. Het Concertgebouw, Rijksmuseum, Van Goghmuseum en Museumplein bevinden zich, evenals het Vondelpark, op loopafstand. Diverse kinderdagverblijven, scholen en sportfaciliteiten zijn op loop- en fietsafstand gelegen.

Met het openbaar vervoer is de woning goed te bereiken. Op de Willemsparkweg en de De Lairessestraat stoppen diverse tram- en buslijnen om u met de rest van de stad te verbinden. Tevens is het Haarlemmermeerstation op ongeveer vijf minuten loopafstand gelegen. Binnen vijf à tien minuten bent u met de auto op de Ring A10. Op de openbare weg is er voldoende openbare parkeergelegenheid.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlak van 180,5 m² conform NEN2580;
– De fundering is in 2008 hersteld;
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht;
– 3 balkons en een dakterras van 26,4 m² op het zuiden;
– 4 slaapkamers;
– Eigen entree vanaf de straatzijde;
– Vereniging van Eigenaars bestaande uit 2 leden;
– Maandelijkse servicekosten €100,-
– Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, nor the consequences thereof. The buyer has his or her own obligation to investigate all matters that are of importance to him/her. With regard to this property the broker is an advisor to the seller. We advise you to employ an expert (NVM) broker who guides you during the purchase process. If you have specific wishes with regard to the property, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to do research (or have research done) independently. If you do not employ an expert representative, you, according to the law, consider yourself competent enough to be able to oversee all matters that are of importance. The terms and conditions of the NVM apply.

NEN CLAUSE
The usable area is calculated in accordance with the industry adopted NEN 2580 standard. Therefore, the surface can deviate from similar properties and/or old references. This has mainly to do with this (new) calculation method. Buyer declares to have been sufficiently informed about the aforementioned standards. The seller and his broker will do their utmost to calculate the right surface area and content based on their own measurements and support this as much as possible by placing floor plans with dimensions. In the unlikely event that the dimensions are not (completely) determined in accordance with the standards, this is accepted by the buyer. The buyer has been given sufficient opportunity to check the dimensions themselves or have them checked. Differences in the specified size do not give any of the parties any right, nor can they be used to discuss an adjustment of the purchase price. The seller and his broker do not accept any liability in this.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 1.785.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan rustige weg, Vrij uitzicht

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1910
 • SoortBovenwoning
 • Dak typeSamengesteld dak
 • Dak materialenLeisteen, Bitumineuze Dakbedekking
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte181 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Tuin(en)27 m2
 • Inhoud708 m3

Indeling

 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Tuin(en)Zonneterras
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English