Omschrijving

Heerlijk familiehuis met 4 ruime slaapkamers en een woonoppervlak van ca. 160 m2. De kindvriendelijke buurt grenst aan de Postiljonheide, onderdeel van het Gooisch Natuurreservaat. Scholen, kinderopvang, sportverenigingen liggen op loopafstand.

Dit royale gezinshuis ligt in de fraaie en kindvriendelijke villawijk “Postiljon”. Deze buurt is gebouwd in 2007 als een kleinschalige nieuwbouwontwikkeling aan de rand van het dorp Laren. In deze villawijk zijn vrijstaande villa’s en geschakelde woningen gebouwd die direct grenzen aan een fraai bos- en heidegebied.

Met een zonnig gelegen voor- en achtertuin geniet je hier het hele jaar door van het buitenleven. Het gehele huis is voorzien van vloerverwarming en heeft eikenhouten vloeren over drie verdiepingen.

LIGGING:

Met amper autoverkeer en een ruime speelplaats is het een wijk waar volop ruimte is voor kinderen om rondom het huis te spelen. Daarnaast is er voldoende ruimte om te parkeren en binnen een minuut van het huis wandel je al over de prachtige Larense heide of door het aangrenzende bos.

Laren is niet alleen het oudste dorp van het Gooi, het is ook één van de meest aantrekkelijke plaatsen om te wonen. De prachtige groene lanen, het gezellige winkelgebied, de vele restaurants en cafés en de stijlvolle monumentale gebouwen geven Laren zijn geheel eigen charme. Tel daarbij op de schitterende natuurgebieden in de omgeving en er is slechts één conclusie mogelijk: hier wil je wonen!

INDELING:

Begane grond: Hal, garderobe, toilet met fontein, royale (eet-)keuken aan de voorzijde voorzien van moderne inbouwapparatuur. Zeer ruime woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. De voortuin is in 2017 omgebouwd tot een zonnig terras. Vanaf het voorjaar tot en met de herfst een heerlijk plekje om buiten te zitten. De groene achtertuin heeft veel privacy en met de openslaande deuren van de woonkamer is de tuin letterlijk een verlengstuk van het huis. In de achtertuin is er een schuur.

1e verdieping: Overloop, badkamer met ligbad, douche en toilet, 3 ruime slaapkamers, deels voorzien van ingebouwde kastruimte.

2e verdieping: Royale zonnige zolderetage, waarop nu een 4e slaapkamer is ingericht. Op de zolder staat een ombouw van de warmtepomp en is plek voor wasmachine en droger. Met een schuifladder is de vliering te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:

– 157 m2 woonoppervlakte (NEN2580);
– Heerlijk licht hoekhuis;
– Voor- en achtertuin met het hele jaar zon;
– Warmtepomp voor levering warm water en koeling via vloerverwarming;
– Buitenkant gehele huis recent (eind 2014) geschilderd;
– Tuin recent nieuw aangelegd voor en achter (2017);
– Ingebouwde kasten op slaapkamer en zolder;
– Grote zolderverdieping met veel bergruimte in de vliering;
– Kinderrijke buurt met aangrenzend een speeltuin achter het huis;
– De warmtepomp en goede isolatie zorgt voor een efficiënte verwarming en een buitengewoon vriendelijke elektriciteitsrekening.

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English