Bonairestraat 84 I

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 390.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1930
 • Wonen52 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Een heerlijk licht 3-kamer appartement met een woonoppervlak van ca. 52 m². Het appartement is gelegen op de eerste etage en heeft een zonnig balkon. Het appartement dient intern gerenoveerd te worden. Een unieke kans om een appartement geheel naar eigen idee en smaak te renoveren!

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING
Entree, tochthal, hal, bergkast, woonkamer en eerste slaapkamer aan de straatzijde, woonkeuken en tweede slaapkamer aan de achterzijde (beide met openslaande deuren naar het balkon). In het midden van de woning een eenvoudige badkamer met toilet, douche en wastafel. Het appartement is aan de voorzijde voorzien van fraaie glas-in-lood ramen.

LIGGING
De woning is zeer rustig gelegen aan een van de leukste straten van de voormalig stadsdeel de Baarsjes op de grens tussen Oud Zuid en West! Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 afslag S 106 en S 107 en met het openbaar vervoer (zowel met de tram als met de bus). Op loopafstand bevindt zich het Vondelpark en diverse populaire horecagelegenheden (o.a. Edel en Bar Kosta).

BIJZONDERHEDEN
-Kleine VvE, maandelijkse bijdrage: €78,95;
-Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam;
-Huidige canon bedraagt €479,52 + jaarlijkse inflatie, vanaf 01-11-2053: €725,78 + jaarlijkse inflatie;
-Het betreft een voormalig huurwoning;
-Niet zelfbewonings-, ouderdoms- en een asbestclausule worden opgenomen in de koopakte;
-Appartement dient geheel gerenoveerd te worden, 2 slaapkamers zijn eenvoudig te realiseren;
-Vaste projectnotaris Buma Algera te Amsterdam.

Lovely, light and airy three-room apartment with approx. 52 m² of living space. The apartment is on the first floor and has a sunny balcony. The interior is in need of renovation.

This is a unique chance to renovate an apartment to suit your own ideas and taste!

LAYOUT
Entrance, vestibule, hall, storeroom, living room, and bedroom on the street side, kitchen/diner and second bedroom at the rear (both with French doors opening onto the balcony). A simple bathroom with a toilet, shower and washbasin is in the middle. The apartment has attractive stained glass windows at the front.

LOCATION
The property is in a quiet part of one of the nicest streets in the former Baarsjes district, where the Oud-Zuid and West neighbourhoods meet! Convenient for car travel via the A10 ring road (junctions S106 and S107) and for public transport (both tram and bus). Vondelpark and various popular bars and restaurants (including Edel and Bar Kosta) are within walking distance.

DETAILS
– Small-scale homeowners’ association (VvE), monthly contribution: €78.95
– Ground lease owned by the City of Amsterdam
– Current ground rent is €479.52 + annual inflation. As from 1-11-2053: €725.78 + annual inflation
– This used to be a rental property
– Deed of sale includes a non-owner-occupier clause, age clause and an asbestos clause
– Apartment is need of a total renovation, a second bedroom could easily be created
– Civil-law notary appointed to execute the notarial deeds for the project: Buma Algera in Amsterdam

*ENGLISH VERSION

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 390.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1930
 • SoortBovenwoning
 • Dak typeSamengesteld dak
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte52 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies1 m2
 • Inhoud176 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English