Frieslandstraat 87

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 60.000,- k.k.
 • StatusVerkocht

Omschrijving

Royale garagebox (ca. 16m²) gelegen aan de Frieslandstraat 87 te Buitenveldert, Amsterdam.

De garagebox is gelegen om de hoek van Het Gelderlandplein, de Zuid-as en op minder dan 1 minuut loopafstand van de Boelenlaan. Perfecte openbaar vervoersmogelijkheden om in het Centrum van Amsterdam te komen. Daarnaast is de garagebox uitstekend te bereiken met de auto vanaf de snelweg (Ring A10, afrit S109 of S108).

Erfpacht
De parkeerplaats is op erfpachtgrond gelegen (gemeente Amsterdam).
Algemene bepalingen 1994 zijn van toepassing. De jaarlijkse canon bedraagt € 74,30 per jaar.
Huidig tijdvak loopt tot en met 15 september 2037.

VvE
– De administratie wordt professioneel gevoerd
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 47,77

Bijzonderheden
– Oppervlakte 16m²
– Doorrijhoogte van circa 2,15 m
– Diepte: 5.95m x breedte: 2.65m 
– Water aanwezig
– Beschikbaar per direct
– Koper heeft de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen
– Koper heeft de mogelijkheid om elektra aan te leggen

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 60.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • GarageGeen garage

Oppervlakte en inhoud

 • Tuin(en)0 m2
 • Inhoud0 m3

Indeling

 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English