Omschrijving

Heerlijk eengezinshuis met een woonoppervlak van ca. 103 m² gelegen in de wijk Nieuw Sloten. Op slechts een kwartier fietsen staat u op het Museumplein. De woning is goed geïsoleerd en heeft een diepe achtertuin met achterom gelegen op het zuiden.

INDELING
Entree, hal met toilet en trap (berging onder de trap). Riante woonkamer aan de tuinzijde met fijne daglichtinval. Achterin in de verzorgde tuin staat een praktische schuur (vanwege de ‘achterom’ zeer geschikt om bijvoorbeeld een fiets te stallen). De keuken bevindt zich aan de voorzijde en is semi-open.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee goed bemeten slaapkamers. De badkamer ligt tussen de slaapkamers in en is voorzien van douche, toilet, wastafel en comfortabel ligbad.
Op de tweede verdieping is er een wasmachine aansluiting. De ruimte is thans in gebruik als werkkamer maar zou eenvoudig als ruime derde slaapkamer ingericht kunnen worden. Mede met het oog op het fijne dakterras!

LIGGING
Gelegen nabij het Kasterleepark, winkelcentrum Belgieplein en diverse scholen.
Ook openbaar vervoer is op korte afstand bereikbaar en er zijn voldoende uitvalswegen richting Amsterdam centrum en de snelwegen A10 en A4. Met de auto staat u in 10 minuten op luchthaven Schiphol.

BIJZONDERHEDEN
– Afgekochte erfpacht tot 31 oktober 2042;
– Parkeren zonder vergunning;
– Mogelijkheid creëren derde slaapkamer;
– Zonnige achtertuin op het zuiden;
– Bij verhuur: minimaal een jaarcontract en 2 maanden waarborgsom.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English