Omschrijving

Ruim opgezet en heerlijk licht 3/4-kamer appartement van 60m² met twee balkons en uitzicht over water, gelegen in de populaire wijk ‘Bos en Lommer’.

De woning heeft twee goed bemeten slaapkamers, een royale woonkamer met aparte zit- en eethoek, voldoende inbouwkasten, een half open keuken met allerlei inbouwapparatuur en maar liefst twee balkons.

INDELING
Via de centrale entree op de begane grond bereik je het appartement op de derde etage. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. Wat direct opvalt is de lichte woonkamer met glas-in-lood ramen. De kamer-en-suite woonkamer heeft een zijkamer welke perfect fungeert als eetkamer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon gelegen op het oosten en waar je een prachtig uitzicht hebt op de Erasmusgracht. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers. Prachtige glas-in-lood deuren scheiden de woonkamer af van de grootste slaapkamer. Deze kamer geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde en verder bevindt zicht hier een kast met de aansluitingen voor wasmachine en droger. Ook aan de achterzijde is de keuken gelegen. De keuken is voorzien van voldoende kastruimte, een afwasmachine, een ijskast en een 4-pitsgaskookplaat met afzuigkap. Via de keuken heb je eveneens toegang tot het balkon. Verder bevindt zich aan de achterzijde van het appartement een de tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van een toilet en inloopdouche. De gehele woning is recent opnieuw gesausd en is voorzien van een fraaie lamel parketvloer.

LOCATIE
Eetwinkel Buurman & Buurman voor pizza, Terrasmus, heerlijk om met de kinderen te vertoeven, maar ook White Label Coffee, Café Cook en Spaghetteria zijn zeer noemenswaardig. Naast de Dirk en Albert Heijn is ook Odin nabij voor de dagelijkse boodschappen. Sporten bij Basic Fit of eenvoudig een rondje door het Erasmuspark valt binnen de mogelijkheden. Er is een bibliotheek naast de wel bekende De Nieuwe Boekhandel. Vishandel Molenaar Gebr. is een begrip als ook Meram voor een zondags ontbijtje buiten de deur. Om het geheel compleet te maken, de authentieke snackkar Zwagers op de brug. Qua openbaar vervoer rijdt onder andere bus 15 richting Sloterdijk en bus 21 naar CS. Met trams 19 en 7 zit je zo in het centrum (maar op de fiets waarschijnlijk zelfs nog sneller). Metro nabij als ook diverse uitvalswegen naar de A10.

BIJZONDERHEDEN
– geschikt voor delers
– minimale huurperiode van 1 jaar
– huur is exclusief: gas, water en licht, internet, tv en gemeentelijke belasting
– borgstelling 2x de maandhuur

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English