Omschrijving

Fantastische en sfeervolle gezinswoning, gelegen aan de rustige Waldeck Pyrmontlaan nabij het Vondelpark. De woning kenmerkt zich door de royale opzet, perfecte lay-out en heeft door de hoekligging een fijne lichtinval. Het woonoppervlak van 265 m² is mooi verdeeld over de drie woonlagen en er is tevens een ruime kelder van 24 m². De woning heeft 6 slaapkamers en 3 badkamers wat het een ideaal familiehuis maakt.

Omgeving:

Het Vondelpark bevindt zich ‘aan het einde’ van de straat. Dit gebied kenmerkt zich door de fraaie villa’s, ruimtelijkheid, veel groen, rust en voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand bevindt zich de Cornelis Schuytstraat en het gezellige deel van de Amstelveenseweg waar diverse winkels en restaurants zijn gevestigd zoals Ron’s Gastrobar, Patisserie Linnick en Juicebar Roots.

De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Zowel het Haarlemmermeerstation (bus en tram), als de belangrijke uitvalswegen (o.a. Ringweg A-10) en luchthaven Schiphol bevinden zich op geringe afstand. Parkeren kan hier “letterlijk voor de deur”.

Indeling:

Royale entree, hal, wc en toegang tot de woonkamer met open haard en luxe open woonkeuken. De tuin bevindt zich aan de lange zijde van het pand is zowel vanuit de woonkeuken als vanaf de straat te bereiken. Vanuit de hal is de ruime kelder te bereiken.

Eerste verdieping: overloop, master bedroom met inbouwkasten en luxe en-suite badkamer met bad, dubbele wastafel en inloopdouche. Aan de voorzijde twee goede slaapkamers en nog een tweede badkamer met bad, wastafel, wc en opstelling voor wasmachine/droger.

Tweede verdieping: overloop met inbouwkasten, berging, drie slaapkamers, luxe badkamer met bad, wastafel, inloopdouche en wc.

Bijzonderheden:

– Eigen grond;
– Ideaal familiehuis;
– 6 slaapkamers, 3 badkamers;
– Woonoppervlak: 264,50 m² (NEN2580), bruto inhoud 1100,38 m³ (NEN2580);
– Mooie plafondhoogtes (plus 3 m.);
– Open haard;
– Dubbele beglazing.

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English