Omschrijving

Recentelijk hoogwaardig gerenoveerd dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 90 m2 verdeeld over de derde en vierde verdieping. Aan de voorzijde heeft u een heerlijk uitzicht over de historische binnenstad van Amsterdam.

Dit prachtig gerenoveerde appartement is een ‘must see’ voor mensen die een turn key appartement in het centrum zoeken!

INDELING:

Middels een fraai trappenhuis volgt de entree op de derde verdieping, ruime woonkamer met 3 ramen aan de Lijnbaansgracht, moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur gelegen aan de achterzijde. Toilet met fontein. Door het gehele appartement ligt een fraaie eikenhouten vloer. Vierde verdieping: Overloop, toilet met fontein en een was/droogruimte. Twee ruime slaapkamers ieder voorzien van een eigen badkamer met een douche en wastafel.

LIGGING:

De Zieseniskade ligt om de hoek van het Leidseplein, de Prinsen- en de Spiegelgracht. Op een steenworp afstand vindt u het Rijksmuseum en de historische grachtengordel! Op loopafstand ligt werkelijk al het moois dat Amsterdam te bieden heeft.
Uiteraard liggen alle denkbare tram- en busverbindingen op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN:

* 2 maanden waarborgsom;
* Het appartement wordt gestoffeerd verhuurd;
* Ook ideaal voor bijvoorbeeld 2 collega’s;
* Geheel voorzien van vernieuwde kozijnen met dubbel glas;
* Potentiƫle kandidaten worden gescreend middels de NVM woontoets.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English