Amstelkade 88 I

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 425.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1924
 • Wonen60 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Licht en zeer sfeervol tweekamerappartement van 60 m² met doorzonkamer en zonnig balkon op het zuiden. Gelegen op een goede, zeer populaire locatie aan de Amstelkade. Momenteel beschikt het appartement over één slaapkamer, maar middels een eenvoudige verbouwing is er een mogelijkheid tot het creëren van een tweede.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

Het appartement ligt op loopafstand van de gezellige Maasstraat, Scheldestraat en de bruisende Pijp. Aan de voorzijde heeft men een heerlijk vrij uitzicht over het water.

INDELING
Eigen voordeur, hal met garderobe, centrale hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de lichte woonkamer met houten vloer en (draaikiep-)ramen die vrij uitzicht bieden op het water. Naast de woonkamer bevindt zich de slaapkamer. Aan de achterzijde de riante woonkeuken, voorzien van inbouwapparatuur, veel bergruimte en deuren naar het balkon. Middels een eenvoudige verbouwing is het mogelijk om aan de achterzijde een tweede slaapkamer te realiseren. In het midden van de woning is de badkamer met douche, wastafel met wastafel te vinden.

In het gehele appartement bevinden zich goed bemeten inbouwkasten die niet opvallen en veel bergruimte bieden. Zodoende is alles altijd bij de hand.

Kortom een zeer compleet en charmant appartement.

LIGGING
Dit appartement is gelegen in Amsterdam Zuid, Rivierenbuurt, op de grens met de Pijp. Goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Voor dagelijkse boodschappen kan men terecht op de Maas-, Schelde- of Rijnstraat en de gezellige Albert Cuypmarkt is ook op loopafstand. Zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer is het appartement zeer goed te bereiken. De Ring A10 en de A2 liggen op een paar minuten rijden, diverse bus, tram, en metro verbinden van de Noord-Zuid lijn bevinden op slechts een paar minuten lopen. Het Amstelstation en Station Rai liggen op 5 minuten fietsen.

BIJZONDERHEDEN
– Amstelkade betreft eenrichtingverkeer, relatief rustig;
– Woonoppervlak 60,1 m² (NEN2580);
– Volledig dubbele beglazing;
– Mogelijkheid tot creëren tweede slaapkamer;
– Voldoende parkeerruimte;
– Mogelijkheid voor het aanmeren van een bootje (max. 10 meter) met vignet;
– Gezonde kleine VvE;
– VvE bijdrage € 83,– per maand;
– Voortdurende erfpacht gemeente Amsterdam, jaarlijkse indexering, jaarcanon (2020) € 438,70- pj;
– Aanvraag overstap erfpacht onder (zeer) gunstige voorwaarden is gedaan in 2019, PIP beschikbaar op aanvraag;
– Oplevering in overleg.

*ENGLISH VERSION

Attractive, light and airy two-room apartment with 60 m² of floor space, a through living room with a sunny, south-facing balcony, in a much sought-after location on Amstelkade. The apartment currently has one bedroom, but a second could easily be created with a simple conversion.

The apartment is within walking distance of Maasstraat, Scheldestraat and De Pijp neighbourhood, and has views of the water.

LAYOUT
Private front door, hall with cloakroom, central hall leading to all of the rooms. The light living room is at the front of the property. It has a parquet floor and turn-and-tilt windows that look out onto the water. The bedroom is next to the living room. The sizeable kitchen is on the garden side. It features fitted appliances, plenty of storage space and doors to the balcony. A simple conversion would create a second bedroom at the rear. The bathroom with a shower and vanity unit is in the middle of the property.

Inconspicuous fitted cupboards have been built throughout the apartment, offering lots of extra storage space and ensuring that everything is on hand. All in all, a complete, charming apartment.

LOCATION
The apartment is in the Rivierenbuurt neighbourhood in the district of Amsterdam Zuid, bordering on De Pijp neighbourhood. It is easy to reach by car and has good public transport connections. Supermarkets and grocery shops are close by on Maasstraat, Scheldestraat and Rijnstraat, and the bustling Albert Cuyp market is within walking distance!

DETAILS
– Amstelkade is a one-way street and therefore relatively quiet
– 60,1 m² of floor space (NEN 2580)
– Double glazing throughout
– Easy parking;
– Possibility of mooring a boat (max. 10 metres) with a vignette
– Small, financially healthy homeowners’ association (VvE)
– VvE contribution: €83 per month
– Continuous ground lease from the Municipality of Amsterdam, annually index-linked, annual ground rent (2020)
€438.70-
– Application for transfer to perpetual ground lease under highly favourable conditions was submitted in 2019, PIP (personal information pack) available on request
– Transfer subject to agreement

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 425.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1924
 • SoortBovenwoning
 • Dak typeSamengesteld dak
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte60 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud198 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English