Omschrijving

Riant en licht dubbel bovenhuis van ca. 133 m² met eigen opgang in de populaire wijk de Baarsjes in Amsterdam West. Dit goed gerenoveerde bovenhuis beschikt over 4 slaapkamers, een moderne badkamer en twee balkons op het zuiden met uitzicht op schitterende groene tuinen. Dit fantastische familiehuis in het mooiste deel van de Arubastraat, zeer kenmerkend door de robuuste Amsterdamse School Architectuur, is direct te betrekken en biedt zelfs de mogelijkheid een dakterras aan te leggen op het zuiden. Met een kamer en-suite, paneeldeuren, sierlijsten en glas-in-lood heeft dit hoogwaardig gerenoveerde appartement haar originele jaren-30 karakter behouden.

Indeling
Entree met eigen opgang naar de tweede verdieping, hal, meterkast en toilet. De ruime living heeft prachtige glas-in-lood ramen aan de voorzijde en in de en-suite deuren die de woonkamer van de woonkeuken scheiden. De woon-/eetkamer met open keuken is in totaal maar liefst ruim 52 m² groot en is zeer licht door de openslaande deuren aan de achterzijde. Vanaf het balkon met zuid ligging is er prachtig zicht op de groene tuinen met mooie bomen. De moderne, tijdloze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van o.a. het merk ATAG. De gehele verdieping wordt verwarmd middels vloerverwarming.

Op de derde verdieping zijn twee ruim bemeten slaapkamers en twee kleinere slaapkamers aanwezig. De badkamer en het separate tweede toilet liggen centraal op de verdieping. De master bedroom aan de voorzijde heeft een originele erker en toegang tot een klein balkon aan de voorzijde. De lichte slaapkamer aan de achterzijde geeft via openslaande deuren toegang tot het tweede ruime balkon op het zuiden. Daarnaast ligt de derde kleinere kamer. Naast de slaapkamer aan de voorzijde bevindt zich momenteel een werkplek in de vierde kamer met een vaste trap naar de grote bergvliering waar ook de CV ketel is geplaatst. Deze trap geeft door een dakluik toegang tot het platte dak waar de mogelijkheid bestaat een terras aan te leggen van ca. 30 m². Hiervoor vereiste toestemming/vergunningen zijn voor rekening en risico van de koper.

Ligging
De Westindische buurt is een heerlijke en kindvriendelijke buurt om in te wonen. De Overtoom, Amstelveenseweg en Kinkerstraat bieden diverse winkel- en sportvoorzieningen, cafés en goede restaurants. Het centrum is met de fiets of het openbaar vervoer snel te bereiken en de ring A10 is dichtbij. Parkeren kan met een parkeervergunning die vlot verkrijgbaar is en elektrische auto’s kunnen worden opgeladen in de straat. Een bootje kan worden afgemeerd om de hoek, aan de Postjeskade.

Bijzonderheden
* Vicarie grond, tot 22-01-2064 betaald de eigenaar hiervoor geen vergoeding. Daarna omzetting naar gemeentelijke erfpacht;
* Twee ruime en zonnige balkons op het zuiden;
* Goed onderhouden woning met veel opbergruimte door inbouwkasten en de vliering;
* Gebruiksoppervlakte woning 133 m²;
* Vloerverwarming tweede verdieping;
* Vaste trap naar zolder en dakluik voor de mogelijke aanleg van een dakterras;
* 3 fasen aansluiting in meterkast;
* Remeha Aquanta ketel met extra inhoud;
* VvE bestaande uit twee leden, de maandelijkse bijdrage is EUR 67,-;
* Dubbelglas en houten kozijnen aan de voorzijde vernieuwd ten tijde van de renovatie;
* Dubbel glas en hout-look kozijnen met blokprofiel aan de achterzijde;
* Levering in overleg.

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English