Omschrijving

Zeer royaal dubbel bovenhuis met een woonoppervlak van maar liefst 168 m2, verdeeld over de tweede en derde verdieping. Het appartement heeft een eigen entree vanaf de straat en is in 2016 intern grotendeels gerenoveerd, waarbij tevens een ruim dakterras met dakopbouw is aangelegd.

Het heerlijk lichte appartement heeft aan de voorzijde van de tweede verdieping een fantastische living met een breedte van meer dan 6,5 meter. Aan de achterzijde vindt u een Italiaanse droomkeuken (Snaidero, ontworpen door KeukenStudio Amsterdam), deze is o.a. voorzien van een dubbele oven, Quooker, een afwasmachine en een wijnkoeler! Verder vindt u boven 3 grote slaapkamers, twee badkamers en een heerlijk dakterras.

Modern gerenoveerd, unieke ligging met vrij uitzicht voor en achter, twee balkons en ruim dakterras. Absoluut een ‘must see’ voor iedereen die op zoek is naar een licht bovenhuis in Amsterdam Oud-Zuid.

INDELING:

Eigen entree vanaf de straat, overloop op de tweede verdieping, toilet met fontein, grote living met eetgedeelte en open keuken aan de achterzijde, balkon op het oosten. Deze gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming en een strakke gietvloer.

Trap naar de derde verdieping, overloop, toilet, twee ruime slaapkamers aan de voorzijde, inpandige berging, badkamer (2018) voorzien van douche en een wastafel, grote inpandige bergkamer welke eenvoudig tot inloopkast is om te bouwen, master bedroom met ensuite een tweede eigen badkamer (v.v. douche , ligbad, een wastafel, wasmachineaansluiting). Aan de achterzijde het tweede balkon met de ochtendzon. Deze verdieping is voorzien van een massief eikenhouten vloer.

Vaste open trap naar het dakterras met dakopbouw, Het terras is voorzien van water- en elektra aansluiting en is met de benodigde vergunningen aangelegd in 2015.

LIGGING:

Het appartement is zeer centraal gelegen in Amsterdam Oud-Zuid (Museumkwartier). De Beethovenstraat, Van Baerlestraat, het Museumplein, P.C. Hooftstraat en het Roelof Hartplein liggen op een steenworp. Ook het Vondelpark en de populaire Amsterdamse buurt de Pijp liggen op slechts 5 minuten lopen. In de nabije omgeving bevinden zich diverse gezellige cafés, restaurants, trendy winkels en uitgaansgelegenheden.

BEREIKBAARHEID:

De Bartholomeus Ruloffsstraat is erg goed bereikbaar met het eigen – en openbaar vervoer. Diverse openbaar vervoer verbindingen (tramlijnen 3, 5, 12 en 24) liggen nabij het appartement. Een parkeervergunning kunt u hier nog altijd direct krijgen.

BIJZONDERHEDEN:

– Grotendeels gerenoveerd in 2016;
– Een niet gebruikelijke maatvoering van maar liefst 168 m2 GO (conform NEN 2580);
– Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de jaarlijkse canon bedraagt € 1138,- per jaar;
– De Algemene erfpacht Bepalingen van het jaar 2000 zijn van toepassing;
– Geheel voorzien van dubbele beglazing;
– Zeer veel bergruimte!
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English