Bosboom Toussaintstraat 37 H

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 1.250.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1900
 • Wonen127 m2
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Royaal sfeervol dubbel benedenhuis met een woonoppervlak van ruim 127 m² met grote tuin op het zuiden in één van de meest geliefde straten in Amsterdam Oud-West. Het Vondelpark, Leidseplein, grachtengordel en de beroemde Jordaan liggen op slechts een steenworp afstand. Openbaar vervoer en uitvalswegen liggen in de directe omgeving.

Absoluut een must see voor iedereen die op zoek is naar een heerlijk gezinshuis op eigen grond in de leukste buurt van Amsterdam!

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING
Begane grond: Entree in de ruime hal met tochtportaal. Vanuit de hal zijn de woonkamer, het toilet met fontein, de trap naar de eerste verdieping en twee ruime bergingen waarvan één met aansluiting voor wasmachine en droger te bereiken. De lichte en ruime woonkamer is via de originele en suite deuren/kasten af te scheiden van de eetkamer met aangrenzend de open keuken. De gehele ruimte kenmerkt zich door de hoge plafonds met klassieke ornamenten en het vele licht dat binnenkomt via de openslaande deuren naar de zonnige grote tuin op het zuiden. De keuken is van alle gemakken voorzien; 4 pits kookplaat, afzuigkap, afwasmachine, Quooker, ruime koelkast met aparte vriezer en zeer veel opbergruimte. In de tuin is er een praktische bergschuur aanwezig.

Eerste etage: De ruime overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer met ruime inloopkast. Aan de voorzijde bevinden zich twee goed bemeten slaapkamers waarvan er één een prachtige erker heeft. De badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafel met wastafelmeubel. Separaat toilet met fontein.

In de gehele woning ligt een eikenhouten vloer.

LIGGING
De woning ligt in het hart van de populaire Helmersbuurt in het bruisende stadsdeel Oud-West, bekend om de lusten maar niet de lasten van de zeer centrale ligging. De aansluiting op het openbaar vervoer is zeer goed. Het Leidseplein, Vondelpark en Rijksmuseum bevinden zich op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kan men prima terecht op de Overtoom en de Eerste Constantijn Huygensstraat, als ook voor de gezellige terrassen en restaurants. Het centrum van Amsterdam ligt op een paar fietsminuten afstand. In de Helmersbuurt zijn tal van voorzieningen zoals sport-, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en culturele uitgaansgelegenheden. Ook ‘de Hallen’ liggen op een paar fietsminuten afstand. Via de Overtoom is er een goede aansluiting naar Ringweg A10. Schiphol is met het openbaar vervoer binnen 25 minuten te bereiken, en met de auto 20 minuten.

BIJZONDERHEDEN
– Gelegen op eigen grond;
– Het pand betreft een gemeentelijk monument;
– Kleine gezonde VVE met 3 leden, de maandelijkse servicekosten bedragen €222,–;
– Woonoppervlakte ca. 127 m² (conform NEN2580 meetrapport);
– Er is een MJOP van toepassing;
– Riante tuin van ca. 60 m² op het zuiden met schuurtje;
– Het benedenhuis is geheel voorzien van dubbel glas;
– Eventueel te koop in combinatie met het bovengelegen appartement op de tweede en deels vierde verdieping (middels interne trap). Dit appartement is ca. 91 m² groot en de vraagprijs bedraagt €765.000,= k.k.

ENGLISH TRANSLATION

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, nor the consequences thereof. The buyer has his or her own obligation to investigate all matters that are of importance to him/her. With regard to this property the broker is an advisor to the seller. We advise you to employ an expert (NVM) broker who guides you during the purchase process. If you have specific wishes with regard to the property, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to do research (or have research done) independently. If you do not employ an expert representative, you, according to the law, consider yourself competent enough to be able to oversee all matters that are of importance. The terms and conditions of the NVM apply.

NEN CLAUSE
The usable area is calculated in accordance with the industry adopted NEN 2580 standard. Therefore, the surface can deviate from similar properties and/or old references. This has mainly to do with this (new) calculation method. Buyer declares to have been sufficiently informed about the aforementioned standards. The seller and his broker will do their utmost to calculate the right surface area and content based on their own measurements and support this as much as possible by placing floor plans with dimensions. In the unlikely event that the dimensions are not (completely) determined in accordance with the standards, this is accepted by the buyer. The buyer has been given sufficient opportunity to check the dimensions themselves or have them checked. Differences in the specified size do not give any of the parties any right, nor can they be used to discuss an adjustment of the purchase price. The seller and his broker do not accept any liability in this.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 1.250.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1900
 • SoortDubbel benedenhuis
 • Dak typePlat dak
 • Dak materialenBitumineuze Dakbedekking
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
 • BergingVrijstaand hout
 • BijzonderhedenMonumentaal pand, Monument

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte127 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud470 m3

Indeling

 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Tuin(en)Achtertuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English