Christiaan de Wetstraat 260

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 350.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Wonen52 m2
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

Sfeervol en recent compleet gerenoveerd twee-kamerappartement van 52m² met moderne keuken, goed bemeten slaapkamer met vaste kastruimte, een royale living en extra breed balkon gelegen op het zuidwesten.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

De woning ligt op een centrale locatie in Oost, met om de hoek de Weesperzijde, het Oosterpark, de Pretoriusstraat met diverse leuke winkels, supermarkten en restaurants, maar ook liggen het Amstelstation en het Muiderpoortstation op 5 minuten loopafstand.

INDELING
Entree op de tweede verdieping. Ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de woonkamer gelegen met een zit- en eetgedeelte. Centraal de badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel met meubel en zwevend toilet.
Aan de achterzijde de keuken met voldoende opbergruimte, een oven, een 5-pitsgaskookplaat, een was-drogercombinatie en een afwasmachine. Tevens aan de achterzijde de slaapkamer met vaste kastenwand en toegang naar het extra brede en diepe balkon. Het balkon ligt op het zuidwesten.

BIJZONDERHEDEN
Draai-kiepramen met dubbele beglazing.
De erfpacht is afgekocht tot 2052;
De eigenaar heeft een aanvraag overstap ingediend onder gunstige voorwaarden die golden in 2019. Deze aanvraag is overdraagbaar aan koper;
Actieve VvE, bijdrage p.m. € 112,50;
Datum levering in overleg, kan snel.

*ENGLISH VERSION

Recently renovated two-room apartment (52 m²) with fantastic ambiance, modern kitchen, spacious bedroom with wall-to-wall closet, large living room and extra wide, south-facing balcony.

The apartment is centrally located in the Amsterdam Oost district with Weesperzijde, Oosterpark, and Pretoriusstraat with many great shops, supermarkets and restaurants around the corner and Amstel station and Muiderpoort station just a five-minute walk away.

LAYOUT
Entrance on the second floor. Spacious hall giving into all of the apartment’s spaces. The living room with seating and dining areas overlooks the street. The bathroom with walk-in shower, vanity and wall-mounted toilet is situated in the middle of the apartment.
The kitchen with ample storage space, oven, five-burner gas hob, combined washing machine/dryer, and dishwasher is at the back, as is the bedroom with wall-to-wall closet. The extra wide and deep southwest-facing balcony is accessible from the bedroom.

DETAILS
– Turn & tilt windows, double glazing
– Ground lease fully paid until 2052
– The owner has applied for transition to perpetual ground lease under the favourable terms of 2019 – this application can be transferred to the buyer
– Active homeowners’ association (VvE), monthly contribution €112.50
– Delivery in consultation, available in the short term if desired

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 350.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • Servicekosten per maand€ 112,-
 • LiggingenIn woonwijk

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • SoortBovenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeergarage, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte52 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies1 m2
 • Inhoud175 m3

Indeling

 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English