Derde Hugo de Grootstraat 17 B

 • PlaatsAmsterdam
 • Huurprijs€ 2.100,- per maand
 • StatusVerhuurd
 • Bouwjaar1894
 • Wonen49 m2
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

DERDE HUGO DE GROOTSTRAAT 17-B, 1052 LK AMSTERDAM

Heerlijk en goed ingedeeld twee kamer appartement van circa 49m² gelegen op de eerste verdieping met lift, aan de Derde Hugo de Grootstraat, in een markant gebouw, welke in zijn geheel in ere is hersteld en voorzien van meerdere appartementen. Een unieke kans in het hart van Amsterdam. U woont hier op een ideale locatie nabij de Jordaan en op loopafstand van openbaar vervoer, gezellige restaurants, cafe’s en terrasjes. Kortom, voor ieder wat wils in deze heerlijk authentieke Amsterdamse buurt!

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

Indeling:
Centraal entree, prachtige ruime hal voorzien van een lift en een centraal trappenhuis, de lift brengt u naar de eerste verdiepingsvloer waar de entree van de woning is.

Het appartement is 49²m² met hoge plafonds, verder een heerlijke lichte woonkamer, open verbinding met de complete keuken met inbouwapparatuur, een slaapkamer en toegang tot de badkamer met inloopdouche en wastafel. Het toilet is separaat. De woning is voorzien van een prachtige eikenhouten parketvloer met vloerverwarming.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement is gunstig gelegen aan de rand van de Jordaan in Stadsdeel Westerpark.
Eten bij de vele restaurantjes direct in de buurt, winkelen in de Jordaan, cultuur en natuur op het Westergasfabriek terrein. Een winkelstraat voor de dagelijkse boodschappen en hippe koffie of lunchspots direct om de hoek! Alles is binnen handbereik. Het CS is op een paar minuten fietsafstand.
Tramlijnen 3 en 10 verbinden de buurt met de rest van de stad. En via de Haarlemmerstraat of Jan van Galenstraat zit u zo op de Ring A10. Het Marnixbad met fitnesscenter en een haventje voor eventueel een sloep zijn tevens om de hoek gelegen.

Kenmerken:
– Appartement van 49 m²
– Per direct beschikbaar voor een periode van maximaal 24 maanden (Model B)
– Lift
– 1 slaapkamers
– Gestoffeerd
– Wasmachine en droger
– Eiken houten vloer
– Dubbel glas

*ENGLISH VERSION

Lovely and well-arranged two-room flat of approximately 49m² located on the first floor with lift, on the Derde Hugo de Grootstraat, in a striking building, which has been restored in its entirety and provided with several flats. A unique opportunity in the heart of Amsterdam. You live in an ideal location near the Jordaan and within walking distance of public transport, cosy restaurants, cafés and terraces. In short, something for everyone in this wonderfully authentic Amsterdam neighbourhood!

Layout:
Central entrance, beautiful spacious hall equipped with a lift and central staircase, the lift takes you to the first floor where the entrance to the flat is.

The flat is 49²m² with high ceilings, further a lovely bright living room, open connection to the complete kitchen with built-in appliances, a bedroom and access to the bathroom with walk-in shower and washbasin. The toilet is separate. The property has a beautiful oak parquet floor with underfloor heating.

Surroundings and accessibility:
The flat is conveniently located on the edge of the Jordaan in Westerpark district.
Eating at the many restaurants directly nearby, shopping in the Jordaan, culture and nature on the Westergasfabriek grounds. A shopping street for daily shopping and trendy coffee or lunch spots right around the corner! Everything is within easy reach. CS is a few minutes’ bike ride away.
Tram lines 3 and 10 connect the neighbourhood to the rest of the city. And the Haarlemmerstraat or Jan van Galenstraat take you straight to the A10 ring road. The Marnixbad with fitness centre and a small harbour for possibly a sloop are also just around the corner.

Features:
– Flat of 49 m²
– Available immediately for a maximum period of 24 months (Model B)
– Lift
– 1 bedroom
– Semi-furnished
– Washer and dryer
– Oak wooden floor

Translated with DeepL.com (free version)
DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerhuurd
 • AanvaardingDirect

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1894
 • SoortTussenverdieping
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte49 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud164 m3

Indeling

 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English