Geuzenkade 21 H

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 695.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1934
 • Wonen78 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Heerlijke en sfeervolle benedenwoning van 78m2 met zonnige tuin van ca. 45m2, gelegen aan de rustige Geuzenkade waar men een fantastisch vrij uitzicht heeft over het groen en water van de Kostverlorenvaart en Hugo de Grootgracht.

*ENGLISH TEXT BELOW

INDELING

Eigen entree, ruime hal met garderobe en eventueel genoeg plek voor een kinderwagen. Middels de fraaie grote glazen deur komt men in de centraal gelegen moderne open keuken met ruimte voor een grote eettafel. De keuken is in 2018 geplaatst en voorzien van diverse inbouw apparatuur (Bosch, Smeg, Quooker). Het zitgedeelte bevindt zich aan de tuinzijde in de uitbouw. Deze heeft een opvallende top to bottom glazen pui en bijzonder grote openslaande deuren naar de zonnige tuin. Daarbij is een deel van deze uitbouw voorzien van dakramen. Dit alles voorziet de woning dan ook van extra woonmeters en bijzonder veel lichtinval. De tuin is met zorg aangelegd, heeft twee zithoeken en een praktische schuur. Tevens bevindt zich aan de achterzijde de kinderkamer of werkkamer.

De luxe badkamer is in 2018 gerenoveerd en voorzien van een ruime inloopdouche, wc en massief houten wastafelmeubel. Aan de voorzijde bevindt zich de ruim bemeten master bedroom, van waar men heerlijk uitzicht heeft op het water en groen. In de grote inbouwkast is tevens plek voor de wasmachine en droger.

De gehele woning is voorzien van dubbel glas en een fraaie houten vloer.

LIGGING & BEREIKBAARHEID

De ligging van de woning is werkelijk fantastisch. De Geuzenkade wordt gekenmerkt door een parkachtige omgeving, waar geen doorgaand verkeer door de straten rijdt. Bijzonder is de rustige ligging en een prachtige uitzicht op het water en het groen van de treurwilgen en linden. Het appartement biedt een uitzonderlijk uitzicht op de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het appartement is centraal gelegen aan de rand van het centrum en op de grens met Oud-West. In de buurt is een uitgebreid assortiment aan winkels, restaurants en cafés aan de De Clercqstraat, Bilderdijkstraat, Jan Evertsenstraat en het Hugo de Grootplein. Het centrum van Amsterdam en de Jordaan bevinden zich op 5 minuten fietsafstand. Het Vondelpark ligt op nog geen 10 minuten fietsen, relaxen kan ook in het nabijgelegen Erasmuspark, Rembrandtpark of Westerpark. De Hallen is op loopafstand.

De woning ligt gunstig ten opzichte van de openbaar vervoersmogelijkheden (tramlijnen 7, 13 en 19). Via de S-105 is de Ringweg A-10, de A-4 en de A-2 makkelijk te bereiken.

Parkeren kan voor de deur middels een parkeervergunning. I.v.m. eenrichtingsverkeer en geen overburen is er altijd parkeergelegenheid en ook zijn er diverse laadpalen voor elektrische auto’s in de omgeving.

BIJZONDERHEDEN

– Sfeervolle, ruime en lichte begane grond woning van 78 m2 (NEN2580);
– Voorzien van een ruime, zonnige tuin van ca. 45 m2;
– Ruime slaapkamer en goede kinderkamer / werkkamer;
– Luxe keuken (2018);
– Moderne badkamer (2018);
– Actieve Vve, professionele beheerder, MJOP aanwezig;
– Vrij uitzicht over water en groen aan de voorzijde;
– Afgekochte erfpacht tot en met 31-08-2054;
– Gelegen op toplocatie in De Baarsjes;
– Oplevering in overleg

*ENGLISH

Lovely, characteristic downstairs apartment with 78m2 of living space and a sunny 45m2 garden, on the quiet Geuzenkade, with fabulous unobstructed views of green space and water on the Kostverlorenvaart and Hugo de Grootgracht.

LAYOUT

Private front door, spacious hall with cloakroom and enough room for a pram. Smart glass doors leading into a modern open-plan kitchen in the middle of the apartment, which has room for a large dining table. The kitchen was renovated in 2018 and has various fitted appliances (Bosch, Smeg, Quooker). The sitting room is in the extension on the garden side. It has a striking floor-to-ceiling glass façade and huge doors opening onto the sunny garden. Part of the extension has skylights, giving the property not only extra floor space, but extra light too. The garden is well-designed with two seating areas and a practical shed. There is also a children’s bedroom or office at the rear.

The luxury bathroom was also renovated in 2018, and features a large walk-in shower, toilet and solid wood vanity unit. The good-sized master bedroom is at the front of the apartment, overlooking the water and green space. A large, built-in cupboard has connections for a washing machine/dryer.

The entire property has double glazing and smart wooden flooring.

LOCATION & ACCESSIBILITY

The apartment is in a fantastic location. Geuzenkade is beautifully green and leafy, and there is no through-traffic. The quiet position and lovely views of the water and the green of the weeping willows and the lime trees make this a unique location. The apartment itself has a stunning view of the Kostverlorenvaart and Hugo de Grootgracht. It is in a prime location, on the edge of Amsterdam city centre, bordering on the Oud-West district, with lots of local shops, restaurants and bars on De Clercqstraat, Bilderdijkstraat, Jan Evertsenstraat and Hugo de Grootplein. The centre of Amsterdam and the Jordaan neighbourhood are five minutes away by bike and Vondelpark is a 10-minute bike ride away. Erasmuspark, Rembrandtpark and Westerpark are also close by if you need to relax. Hotspot De Hallen is within walking distance.

The apartment is convenient for public transport (tram routes 7, 13 and 19), and the S-105 takes you to the A10, A4 and A2 motorways in next to no time.

You can park outside your own front door with a permit. The road is one-way and there are no opposite neighbours, so parking space is readily available and there are plenty of charging stations for electric cars.

DETAILS

– Characteristic, light and airy ground-floor apartment with 78 m2 of living space (NEN 2580);
– Large sunny garden measuring approx. 45 m2;
– Good-sized master bedroom, plus a children’s bedroom/office;
– Smart kitchen (2018);
– Modern bathroom (2018);
– Active homeowners’ association (VvE), professionally managed. Long-term maintenance plan available;
– Unobstructed view of the water and green space at the front;
– Ground rent bought off until 31-08-2054;
– In a prime location in De Baarsjes neighbourhood;
– Transfer subject to agreement

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 695.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan rustige weg, Vrij uitzicht, Aan vaarwater

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1934
 • SoortBenedenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
 • BergingVrijstaand hout

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte78 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Tuin(en)47 m2
 • Inhoud265 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Achtertuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English