Omschrijving

Fantastisch appartement van 41 m² met een extra groot terras op het zuiden, goed bemeten slaapkamer, een ruime badkamer en luxe open keuken. Het appartement is gelegen in een gezellig stukje van Amsterdam Zuid, in de Pijp, vlakbij de Amstel

INDELING:
Toegang tot de woning op de eerste verdieping via een keurig trappenhuis. Via de hal zijn alle vertrekken bereikbaar.
De woonkamer met open keuken ligt aan de zonnige achterzijde. Er is een 4 pits gasfornuis en afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, diepvries, grote koelkast, magnetron/ovencombinatie en veel kasten.
Achter in de woning is een moderne badkamer met ruime inloopdouche, wasmachine(aansluiting), toilet en wastafel. Naast de badkamer ligt het dakterras/balkon. Dit extra grote balkon heeft gedurende de dag veel zon.
Aan de voorkant van de woning is de ruime slaapkamer met ruime kast. Alle ruiten in de woning zijn van dubbel glas.

LOCATIE:
Het appartement ligt in een erg gewild stukje van de gezellige Pijp in Amsterdam-Zuid. Rustig maar nabij de reuring die de buurt zo aantrekkelijk maakt. De Govert Flinckstraat is één van de fijnste straten in de buurt. De Pijp is populair door de diversiteit aan restaurants, winkels en leuke cafés. Metrostation De Pijp, onderdeel van de Noord-Zuid lijn, ligt op enkele minuutjes lopen van de woning op de hoek van de Ferdinand Bolstraat en de Ceintuurbaan. Met deze nieuwe metrolijn zijn het Centraal Station, Station Zuid (WTC, Zuid-As) en Schiphol snel bereikbaar. Ook gunstig gelegen ten opzichte van de A10 en A2.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlak: 41 m² (NEN2580);
– Gemeubileerd;
– Ruimterras/balkon;
– Huur is exclusief G/W/E;
– 2 maanden borgstelling;
– Verhuur gunning eigenaar;
– Geen woningdelers;
– Screening middels NVM woontoets;
– Beschikbaar per 1 november.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English